Dags att jobba igen

Så då är dagen här då det är dags att gå tillbaka till jobbet. Det känns mycket märkligt men oxå väldigt roligt..Tror jag :)

Så nu har jag målat mig, fönat håret, klätt mig i snyggare arbetskläder, smycken och dagen till ära även en gnutta parfym.

Mascaran har redan åkt in i ögat (den är nog lite gammal..mascaran alltså) och kliar, Halsbandet trasslat in sig och håret uppför sig inte alls. Men kanske jag är redo för en jobbdag, det blir säkert en massa möten först för att informera om det nya, sen får jag förhoppningsvis hugga in i arbete.

Jag saknar redan mina småttingar..Goa barn..

****
I går kom vi inte iväg till biblioteket, Alfred var inte på humör, men jag förberedde mig  istället med att packa väskor, packa in i bilen för öppna förskolan. Det spöregnade och jag tänkte pröva bilen dit för första gången.

Väl där funkar det ju himla bra med babyskydden, jag slipper be om hjälp och får med mig allting. Jag pratade med några mammor, personalen och tänkte ge barnen mat innan sångstunden. Packar upp flaskor mm och har GLÖMT maten. Men VAFAN.

Så det var bara att bylsa på alla barnen igen och packa i hop. En timme fick vi vara där. Iof gjorde det inte så mkt, jag kände mig rätt utanför, alla kommer ju dit två och två. Alfred blev ledsen av nåt barn som skrek och Klara somnade.

Men ändå. När jag väl tagit mod till mig.

Suck.

Men resten av dan gick jättebra, glada barn som åt maten bra och helt plötsligt var det kväll. Ett paket från Ida gjorde inte dagen sämre..Tack ida :)

Söt i Klänning :)

Kommentarer

  1. Jag tror det kommer att gå jättebra för dig att börja jobba lite! Jag har jobbat två dagar i veckan sedan min lille skrutt (som är född i augusti) var sex veckor gammal, och det är faktiskt skönt att vara ute i "verkligheten" lite, där inte allt kretsar kring matning, kräk, bajs och sömn ��. För att inte tala om hur bra det är för pappa och barn att få möjlighet att knyta an på egen hand. För mig var det lite svårt att släppa taget och helt lämna över ansvaret i början (kontrollbehov!), men det släppte och nu kan jag helt förlita mig på att min bebis har det bra med sin pappa de dagar jag jobbar. Även om det dåliga mammasamvetet slår till ibland så vet jag att hela familjen mår bra av att vi delar på barnansvaret. Lycka till på jobbet!

    SvaraRadera
  2. vilken söt liten tjej i klänning =).
    Lycka till på jobbet!!

    Kramar Lena och missarna

    SvaraRadera
  3. Nu ser man att även Klara har växt, sötnos.

    Det kommer gå bra på jobbet men du kommer säkert tänka på dem därhemma på en och två och tusen gånger.... Nyttigt för din man att få se hur mycket det är att ta tag i när man är själv hemma.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering