Biverkningar

Det blev verkligen fullt upp i går. Maken till vårdcentralen, jag åkte till en tjej som skulle sälja sin enkelvagn billigt och sen vaccin för Alfred.

Vagnen är tänkt att användas när vi har varsin tvilling, vilket är oftare än man tror. Det var en acto graco för någon hundralapp. Det verkade ha varit med lite men i fin form och duger bra som andra vagn.  Vi får den nästanästa vecka (då får hon sin nya vagn) Så nu är vi en familj med tre vagnar :)

Vaccinet hade gått mkt bra för Alfred och han var precis som vanligt hela kvällen igår, vi märkte ingenting på honom.

Alfred har börjat äta mer mat nu och han är överlycklig, idag ska vi prova lite annan mat med kyckling i. Ska bli spännande och se vad de tycker. De får alltid nåt att gnaga på så vi övar lite halvt BLW. Klara tycker ofta det är äckligt medans Alfred är glad. Vi har provat rån, morötter, broccoli och gurka för dem att hålla i.

I morgon fyller de 6 månader, det ska vi fira med tårta och några kompisar ska komma över.

****
Jag har förövrigt sagt jag till att jobba lite på mitt jobb, så maken ska nu prova att vara hemma en hel dag själv. Det tror jag han klarar utmärkt om än lite annorlunda än mig. Han är inte riktigt den planerande människan som jag är utan tar allt med ro.

Jag tänkte börja nästa vecka eller veckan därpå.

Pratade för övrigt med en fd kollega på mitt gamla jobb. De letar jobb och har sagt upp sig allihopa, det pga den chefen som jag slutade pga. Tråkigt, jag älskade att jobba där och saknar dem massor. Det borde varit chefen som slutad..inte vi. Tråkigt för eleverna också som är värda det bästa.

Jag har kikat på lite jobb, men det finns knappt något inom mitt yrke. Eller nåt liknande. Jag skulle nog kunna tänka mig vad som helst.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering