Jag e sjuk och 16 årig bröllopsdag i dag

Plötsligt slog den bara till igår, förkylningen från helvetet. Vad kommer den i från? Jag är extremt noggrann med hygien, handsprit och var jag vistas. Snor, nysningar och äckel i halsen. Det är nästan värst innan det bryter ut ordentligt.

Det var tre år sen jag var förkyld så jag ska inte klaga men det är trist att bli sjuk. Så nu är jag och Alfred sjuka, Klara är än så länge frisk och maken börjar pigga på sig från sin förkylning. 

Jag sanerar Alfreds näsa och han verkar än så länge vid gott mod. Ingen feber. Lite kinkigare än vanligt kanske.

Det som är bra är nog att vi slipper åka och hälsa på min pappa i morgon som jag lovade ett svagt ögonblick. De vill säkert inte träffa oss nu :)

*****
Idag firar vi 16 årig bröllopsdag! Tänk vad tiden går, för 16 år sen stod vi i kommunhuset och lovade evig kärlek. 

Det ska vi fira med att ev gå o grilla med öppna förskolan, ev åka till Ikea och shoppa barnstolar och så har jag köpt en liten present till maken. 

Förr om åren har vi firat på stort men nu så känns det mysigt att bara vara hemma med barnen. Kanske vi kan ta in på hotell nån natt när barnen blivit lite större? I vår har jag tänkt att vi ska ut och resa till nåt varmt land. Hoppas dalakompisen eller syster kan följa med. 

****
I går hade vi besök av en kompis som bakat världens godaste kaka. Det var den smarrigaste jag ätit på länge. Hon berättade att det är rörigt på jobbet efter chefen sagt upp sig men det funkar mkt bättre trots avsaknad av chef.

****
Om fyra dagar fyller barnen 4 månader. Fyra! Otroligt vad tiden går!

Kommentarer

  1. Kan rekommendera dig att köpa Coldzyme till dig själv o mannen. Superbra! Ta så fort du känner att du börjar bli sjuk. Kortar även sjukdomstiden om den redan brutit ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Coldzyme!!!! Bästa sprayen mot förkylning

      Radera
    2. Aldrig hört talas om. Ska genast inhandlas!

      Radera
  2. Genom att undvika att gå till sammankomster som öppna förskolan när man är förkyld så bidrar man till att inte föra smittan vidare till andra barn och föräldrar! Blir själv as-irriterad när folk dyker upp jättesnuviga, hostiga osv. på sådana ställen. Stanna hemma och kurera er! Om Alfred är lite förkyld så han dessutom mer mottaglig för att dra på sig ytterligare något virus som man stöter på på ÖF. Inget illa ment! Bara ett tips! Kram //Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast nu är grillningen utomhus, man träffas utomhus och är utomhus, Alfred är inte rörlig utan ligger bara i vagnen och jag tror inte vi smittar eller smittas av någon. Det var ju själva tanken att vi skulle i väg.

      Nu valde vi inte att åka så det är ju inte ett problem. Jag skulle aldrig få för mig att gå till ÖF som förkylda så du behöver inte oroa dig.

      Radera
  3. Stort grattis till er! Ja, ni kommer få många fler bröllopsdagar framöver att fira - både utomlands och på hotell.

    Förkylda blir man. Och det är ju inte konstigt att du också dragit på dig när du tagit hand om Alfred. Det är så livet är. Självfallet drar man ju inte iväg med ungar som är dåliga, men om man tycker att man inte får gå utanför dörren så fort någon är lite snorig - då är du nog fast i hemmet. Det där känner du själv.

    Hann aldrig kommentera om katterna. Tror många av oss känner väl igen oss. Det är tufft att orka och hinna med alla. Tid gör att det blir bättre och jag tror även man tvingas sänka kraven på sig själv. Men, min första stora gråtattack efter liten kom till världen rörde just att jag kände mig otillräcklig för katterna. Håll ut, om det inte känns helt fel!

    Varma kramar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering