Inget viktigt

I dag har jag inte så mkt att förtälja, dagen i går gick väldigt bra. Barnen var goa och glad mestadels av tiden, vi hann med en promenad och huset blev städat. Visst är det intensivt men i det stora hela går det bra. (när alla bebisar är glada förstås..och jag)

Jag gick en långpromenad i hopp om att få lite motion då jag har krypit upp lite i kilon. Så vad gjorde jag? Traskade förbi affären och handlade lite och en liten Riesen slank med, så bra gick ju det :-)

Jag skulle vilja gå till öppna förskolan idag och göra gipsavtryck, det är så meckigt att gå  dit bara, alla saker och den tunga stridsvagnen. Sen att ge mat därborta är oxå lite svårt men jag ska göra ett försök tror jag. Vi får se.

****
Vi har projekt att få barnen i säng tidigare, nu har de lagt sig när jag gått och lagt mig vid 22 ungefär, i går la vi dem vid 21 och de vaknade vid 6 så en timme tidigare och de är iof väldigt pigga och alerta just nu men det gör inget. Så i kväll blir det att lägga dem vid 20.30, poängen är såklart att de ska sova länge och de brukar vara rätt gnälliga och trötta på kvällen.

Klara har sovit 3 nätter nu hela natten och snart borde kanske maken kunna flytta från soffan och in i sovrummet. Han trivs å andra sidan väldigt mycket i soffan då han surfar och kikar på tv halva nätterna.




Kommentarer

  1. Åh va härligt med nattsömn, längtar dit, däremot har vi just väckt Märta som inte ätit på 5 tim, nytt rekord för henne. Aston brukar greja 4-5 tim på natten men då blir man ändå väckt av M. Kram till er alla Emma

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering