Hos Öron, näsa halsläkare

Båda barnen sov till 6 i morse (och jag) helt faboulus! Dagen kan inte börja bättre än så här, alla utvilade och fräscha innan vi skulle till doktorn. (inte Klara då, hon har varit sur hela dan, dessutom bajsade hon ner mig vid maten)

 Väl där fick vi vänta lite men sen fick vi träffa doktorn, hon berättade lite kring kort tungband och allt stämde på lilla Klara. Svårt att äta, använda napp och lite drällig. Hon pratade om gaser oxå men vet inte riktigt om det har ett samband, kanske man drar i sig mer luft? I alla fall så undersöktes hon konstaterades ha kort sådant. 4 av 10 barn har kort tungband berättade hon.

Det ska klippas av i Januari, man gör det under lokalbedövning och barnen brukar inte få men av det. Däremot så kanske hon kommer få svårt med maten eftersom man då använder tungan, isf så måste det göras tidigare.

Lite förvirring uppstod med Alfred för remissen hade skickats till Astrid lindgren istället. Men hon tog honom ändå, han fick en kamera nerkörd i näsan istället. Han har såna snarkningar men inget fel hittades, han hade oxå litet tungband men inte så mkt så han ska inte skäras något i.

Sen åkte vi till Ulriksdals slottsträdgård och åt lunch. Första utelunchen med barnen! Det var lite trångt med vagnen trots vi hade city select. Men maten är helt suverän, vegetarisk buffé, smaskigt!

Väl hemma var det mat för barnen och sanering av Alfred.

****
I morgon är det barnvagnspromenad med Linda, hoppas på fint väder!

****
Dom här strumporna har vi 2 par av. De är SÅ bra. Sitter kvar på de små fossingarna, alla andra bara trillar av, men jag hittar INGENSTANS var man kan köpa dem. Har letat över hela nätet. Var det dig vi fick dem av Ulrica?


Bamboo strumpor efterlyses

Kommentarer

  1. Skönt att de gör ingreppet under lokalbedövning. I Lund sövs barnen och det känns jobbigt när själva klippet tar typ 10 sekunder.

    SvaraRadera
  2. Fick tungbandet klippt på vår son för två veckor sedan. Fet gick snabbt men han grät och gillade det inte. Tror dock jag fick mer men än han. Kan dock rekommendera att ha alvedon hemma efter, fick ge det i ca två dagar då han blev lite gnällig av smärtan.

    SvaraRadera
  3. Strumporna kommer från Ullared. Vi köpte sådana där till vår son, håller med om att de är superbra, sitter åt ordentligt.

    SvaraRadera
  4. Strumpbyxor rekommenderas annars, de sitter fast! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska jag prova idag, har inte ens tänkt på det. Tack för tipset!

      Radera
  5. Har köpt såna strumpor på Vingåker, även bebiskläder i bambu som är väldigt mjuka!

    SvaraRadera
  6. Japp det var av mig och de är köpta på Ullared....

    SvaraRadera
  7. Astons tungband rispade dom när han var en vecka gammal o då fick han sockerlösning o sa inte ett ljud men jag kunde inte vara med. Kram Emma

    SvaraRadera
  8. Sånna bambu strumpor finns på leksaksaffären i Täby C den nära Forex o sushin
    Kram en Täbybo

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering