Bedrövligt

Just som jag tyckte Alfreds nya fas håller på att gå över drar han i gång igen. I natt vaknade han 03.30 och var så ledsen, vi försökte söva om honom men med lite mat gick det bra. Sen kan ju jag naturligtvis inte somna om.

Det här är första gången han vaknar på flera veckor på natten och jag tror inte han var hungrig egentligen. Nu var det ett sorts läte som lät mmm..fff..mmmmm.. Han skrek inte ens.

Så nu är jag trött och ångrar bittert att vi ska i väg på äventyr idag. För när jag blir trött blir jag sur och avig, trötthet och hunger tar fram mina absolut sämsta sidor. All heder till maken dock som brukar ta nätterna, han somnar om på en gång och kan sova på dagen. Nu vaknade ju jag ändå så då var vi båda uppe och suddade. Maken somnade om så gott men jag..

****
Osså är jag pottklippt. Hon har liksom tunnat ut hela min page, rundat den och..Vetetusan. Inte är det snyggt inte. Och ingen page är det heller, jag var så stolt att jag fått lite längd på den.

Jag brukar gå och klippa mig där och har alltid varit så nöjd. Men nu måste det ju ha brunnit hos henne...

*****
Så alltså. I dag ska vi åka till mina gamla kursare jag gick på universitetet med, vi brukar träffas ca 2 ggr/år. Vi är väldigt olika, vi har olika kulturer, olika tänk och har samma yrke. Hon ska vi ska till idag är grekinna och brukar bjuda på en massa god grekisk mat.

****
Jag är så trött i huvet att jag inte ens vet vad jag ska skriva.

Kommentarer

  1. Tycker du ska gå tillbaka till frisören o be dem göra om det.

    /Annika K

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering