Avbokar

I går var det premiär i solen med en sittdel i vagnen (pansarvagnen har vi fortfarande liggdelar i) Klara i sittdelen och Alfred i liggdelen. Klara såg så lycklig ut och slocknade direkt. Alfred däremot låg och muttrade i sin liggdel, han ligger ju längst ner så han ser inte mig.

Så efter halva promenaden fick jag lov att byta barn i delarna. Då blev Alfred väldigt nöjd och slocknade direkt medan Klara vaknade istället :-)

Så när jag kom hem sen monterade jag sittdelen till Alfred oxå, dynan har ju inte kommit än men den borde komma vilken dag som helst.

Jag har bozz miniåkpåse i, tycker det är väldigt svårt att klä dem, så det fick bli overaller med åkpåsen. Nu på morgonen har vi ju haft 2,5 minus.

****
Eftersom Alfred fortfarande är så..krånglig så avbokade jag babymassagen. Jag kan inte ha honom skrikandes där och försöka massera 2 bebisar samtidigt. Det hade inte varit några problem om han hade varit som vanligt. Men nu är det omöjligt.

Det är tur att Klara är som en solstråle just nu för Alfred är helt knasig. Gnäller, skriker, vill inget, krånglar med maten och grejar. Han är så framåt med sina händer och världen just nu så man ser hur han kämpar med sig själv.

Jag skrev till mina kompisar angående helgen, jag är hemskt osäker på om vi ska åka. 2 h i bilen med skrikande barn, (det vet man ju inte men Klara uppskattar ju inte bilen) och så när Alfred inte är så glad.

****
Grannen skulle komma över i dag, hon hade nån lekmadrass till barnen hon ville vi skulle ha. Sen har jag beställt matvaror från mathem som ska komma. Så en lugn dag med inte så mkt inplanerat.



Kommentarer

  1. Vad mysigt barnen såg ut att ha det i vagnen! :-) Det ÄR jättesvårt att klä dem nu. Åkpåsen blir ju som ett extra klädesplagg, som en andra overall typ. Så, sålänge du har såna där relativt tunna overaller, blir de nog inte för varmt åt dem med både overall och åkpåse. Men det blir nog lite väl varmt åt dem om overallerna vore lite tjockare. Känn efter i nacken på dem. Där är det lättast att känna på deras temperatur :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varje gång jag gör det skriker dem. Jag har så kalla händer ;o) jag har en tjockare overall sen. Nu har de overall, mössa, vantar och stickade sockor.

      Jag letar efter en tjockare åkpåse men de som står på önskelistan är så dyra :(

      Radera
    2. Hehe ja kalla händer i nacken kanske inte är nått vidare :-P
      Kolla begagnade åkpåsar också. De används ju så kort tid, så det finns garanterat massa fina i relativt nyskick därute :-) annars kanske någon snäll läsare köpa åt dig på Gekås? Jag har åkpåsar därifrån som är super! Har använt till båda mina små. Kostar inte mycket :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering