Läkarbesök

I dag ska Alfred i väg och kolla sin..hmm..flickor har så bra namn på sina men killar? Han ska kolla sin förhud i alla fall, så maken ska åka själv med honom. Så jag får bara Klara hemma. Vad konstigt! En bebis bara, vad ska jag göra med all tid jag får över :-)

Det är som när jag är ute så tänker jag "stackare, undra vad som hänt med den andra bebisen" tills jag kommer på att de flesta har enlingar :-)

Klara vaknade på ett uruselt humör ni vid 6-tiden och skrek sig igenom maten, blöjbytet och sen däckade hon. Alfred däremot är som en liten solstråle och ligger och kvittar, Robban var också på ett uruselt humör men även han har däckat.

De fyllde förövrigt 3 månader i lördags, det missade vi helt att fira. Hur kan man glömma bort det?

****
Vi hade städdag i går i villaföreningen, många grannar kom och beundrade våra små och de äldre erbjöd sig direkt att vara barnvakter. De är så fina mina grannar, vi hade en trevlig dag ute och avslutade med korvgrillning.

I går var jag och red, det är så fantastiskt roligt så det är inte klokt. Vi var bara tre stycken och jag fick en häst som jag tidigare tyckt var läskig men var helt fantastisk.

Jag får så mycket energi och glädje i kroppen (och träningsvärk) och jag har världens bästa ridlärare. Nu är det tyvärr 4 veckor till nästa gång då det är teorivecka då vi ska rida. Jättetråkigt. Funderar på och maila ridläraren och fråga om jag kan trycka in mig i nån grupp och rida extra.

Nu känns det som jag håller på bli förkyld igen, det verkar vara kopplat till trötthet. Ju tröttare jag är desto förkyldare känner jag mig. Känner mig lite som pojken i fårakläder som skriker vargen kommer..




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering