Ensam hemma

Då är det första dagen som jag är ensam med tvillingarna utan maken. Vi löste av varandra vid 03.45 i natt och då verkade det som alla sovit i en hög i soffan, de katter och barn. Lite oklar information, maken hade sovit men var rätt trött när han berättade i förbifarten. De hade ätit vid 23.30 och vid 03.30 och nu sitter jag och väntar på att de ska vakna för mat igen.

Jag har legat och vilat med katten Robban på morgonen, men kan inte somna. Jag ligger och lyssnar efter varje ljud de avger och rusar upp vid minsta pip. 

Idag tänkte jag vi skulle promenera och gå och handla, syster glömde sin klocka här som jag tänkte skicka till henne.  

****
Jag har varit på jakt efter en mimos kudde, hittar den bara på amazon. Har någon av er handlat där? Vi har en begagnad men den har varit med ett tag. Sidokudden funkar sådär, han är fortfarande platt o h det är svårt att avgöra om det blir värre. 

Jag funderar även efter en bättre och mindre bäddsoffa till barnens rum, jag tror vi kommer ha användning av den och den vi har är rätt jobbig att veckla in och ut. Ska kika på Ikea men har ni någon bra ide så hojta till. 

*****
Barnen fyllde 12 veckor häromdagen, det är sanslöst hur fort tiden går. Bebistiden har känns lång då vi fått extra 6 veckor med dem. Tänk att de skulle egentligen legat i magen då. Jag håller på att göra ett fotoalbum i iPhoto som jag ska beställa sen. Jag är så himla dålig att fylla i deras böcker, å andra sidan känns det som det inte händer  mkt just nu i utveckligen. Man bli lite hemmablind. 


Kommentarer

  1. Hemnes dagbädd från Ikea tar lite plats men är fantastiskt skön. Och extremt praktisk eftersom den blir en dubbelsäng med ett mycket enkelt grepp. Bra stora lådor för förvaring.
    Plus att den kan bli barnens säng så småningom. Båda våra barn sover i den varje natt. Vi kan ligga hos dem när det behövs.

    SvaraRadera
  2. Vi har också en Hemnes. Jättebra.
    Annars tycker jag ett bra alternativ är en resårmadrass direkt på golvet o massa kuddar i (ev bara en låg sockel på). Det funkar utmärkt bär barnen är större och börjar klättra. Då blir det dessutom en härlig myshörna. Generellt är väl annars en längsbäddad bäddsoffa lättare än en man vecklar ut

    SvaraRadera
  3. Jag skulle också tipsa om Hemnes eller Brimnes som är hälften så dyr.. Vi har ingen av dem själva men jag har kollat in dem och vill ha!
    Det praktiska med en sån säng är att den går använda som soffa och säng och sen superbra förvaring. Tänk att kunna använda den då barnen blir större och man kan sitta där och berätta sagor för dem =).

    Hoppas första ensamma dagen gått bra!
    Jag läser varje dag även om jag inte är här och plitar ner nån kommentar lika ofta som tidigare.

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  4. Hehe ibörjan är man alert för minsta pip från de små, men med tiden lärde jag mig att jag störde hennes sömn snarare. Nu reser jag mig bara ifall hon skriker, då vet jag säkert att hon inte somnat om, som hon ofta gör efter bara lite knyst. Men det kanske är annat m tvillingar, om den ene skriker så väcks kanske den andre..? Ha det gott!

    SvaraRadera
  5. Hemnes verkar perfekt! Jättefin och precis vad jag tänkt mig. Men den är för lång och får inte plats :(

    SvaraRadera
  6. Vi har en myspöl just nu. Köpte den största. Maken älskar den. Sagor och barnen hålls på plats när de börjar röra sig. Har sovit i den någon timma. Ok. Går att ställa undan. Tvååringen älskar den. Familjegos.
    Kolla in den iallafall.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering