Dag 2 som singel

Nu går vi mot kallare tider, här börjar det krypa ner mot minusgrader på morgonen. Jag bytte till mitt varma täcke men det blev så varmt i natt att jag vaknade kl 00 och trodde jag var i Sahara. Det var bara kamelerna som fattades.

Jag vet inte vad min sovhjärna gör, men det här är andra natten jag vaknar mitt i och inte kan somna om. Min hjärna borde ju ta tillvara på sovtiden, dumma hjärna.

I går var en relativt lugn dag, det var som alla andra dagar men ändå inte, några Klara skrikattacker och lite ledset på eftermiddagen. Vi var ut på promenad och var och handlade. I natt sov de 5 timmar och sen väckte mannen dom (!), han tänkte de skulle svälta i hjäl sa han. Dessutom kunde han inte sova.

Lite konstig bubbla man är i, jag pratade inte med en vuxen människa i går förutom tvillingarna och katterna. Undra om jag snart kommer börja prata babyspråk med vuxna också?

I morgon kommer fd kollegor och hälsar på, det ska bli roligt att träffa dem. En av dem är dessutom tilltänkt fadder/gudmor till barnen.

****
Klara

-Har precis börja le, nästan skratta lite
-Jollrar lite
-Kan hålla huvet helt upprätt när hon ligger på mage. Länge
-Ser ut att börja kunna vända sig snart
-Kan titta, följa med blicken och är väldigt med

Alfred

-Skrattar
-Jollrar
-Ler
-Fysiskt aktiv med benen
-Kan endast ha huvudet upprätt på träningskudden
-Kan se saker på längre håll, älskar mobilen vid skötbordet
-Kan inte riktigt fokusera på ansikten än

Kommentarer

  1. Oh!! Väckt dom!? Hahaha.. Hade min sambo väckt barnen hade han fått en smäll av mig!! Hahahahaha :) Ack ve.

    Båda min barn sov åtta timmar i sträck två månader gamla. Sedan dess har det aldrig skett igen, ja förutom den stora som är 20 månader nu. Han kan mer ofta än sällan sova en hel natt. Men då har jag den lilla som vaknar minst en gång var tredje timme för amning, om inte oftare. Skulle han en dag sova 12 timmar skulle jag lätt mörda om min karl hade väckt honom. Hahahahaha! Isch...

    Skönt att det går bra! Kämpa på!! Det blir bara bättre!!

    SvaraRadera
  2. Vad tidiga dom är med att skratta :) mysigt är så härligt det där bubbliga bebisskrattet, lyfter hela dagen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering