Cellprov, göra illa sig

Sitter och väntar på att barnen ska vakna, jag ska i väg på cellprovstagning så det vore ju bra om jag hinner mata dem innan jag går.

Såklart sover de som stockar nu och vill inte vakna.

****
I går ramlade Robban ner från bokhyllan. Stiinas mat står där och den är ju högintressant eftersom han inte får äta den. Så hans projekt på kvällarna är att få tag i den. Han misslyckades och trillade ner mellan bokhylla och fåtölj.

Tyvärr gjorde han nog illa sig. Han haltade lite först men inte nu, han vill inte hoppa. Vilket är konstigt för han hoppar överallt annars, så vi väntar någon dag sen får vi nog åka i väg med honom om det inte blir bättre. Stackars liten, han är fortfarande min stora kärlek och nu för tiden är han som ett plåster på oss. Varje tillfälle till gos och kramar ta tillvara, han är verkligen en riktig gosefis.

****
Vi tänkte gå på öppna förskolan i dag, men nu vet jag inte.

Vi har också bestämt att betala och gå och vaccinera oss, maken brukar nämligen få influensa titt som tätt så för att inte smitta dem så känns det som ett bra beslut.

****
Jag ska också ringa BVC och fråga om jag kan byta tant. Hon ringde för övrigt i går och vi ska på 2 månaders kontroll hos läkare, korrigerad ålder, och vaccinera i november. Klara är ju fortfarande lite känslig så de ville vänta så länge som möjligt, sa hon.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering