Öppna förskolan

I går hade vi premiär att gå på öppna förskolan, som tur var hade vi fått lite insideinformation av LM (såg ut som en fotomodell medans jag ser ut som et mumintroll:) så vi visste vad vi hade och vänta oss. Trots det var jag rejält nervös, jag tycker inte om att befinna mig i miljöer jag inte känner till och socialisera mig med människor jag inte känner.

Så när Linda kom så drabbades jag av akut blyghet men hon var väldigt trevlig och pratade på. Vi blev väl omhändertagna av personalen och det var 2 andra mammor där oxå. Barnen var ju flera månader äldre men det gör ju inte så mkt.

Det gjordes gipstavlor och fikades, vi blev visade runt och anmälde oss till babymassage som börjar i november. Så om vi kommer i väg nästa vecka så vill jag också göra gipstavlor, ska försöka ta oss till ikea och köpa ramar först.

Så på det stora hela kändes det bra. Även om jag blir blyg och osäker, det var väldigt roligt att träffa dig Linda och vara där och kika och hoppas vi ses fler gånger. Kanske nästa vecka? Kanske jag gör ett bättre intryck då?

Jag tänkte i alla fall försöka gå för min egen skull (måste öva) och personalen tyckte det var kul med tvillingar då de gärna lånar en på babymassagen sen.

Klara var väldigt med och satt och kika och Alfred sov som vanligt igenom hela besöket och promenaden.

****
Kära nån vad Alfred har vuxit, i går hade han på sig en body som är för liten och hans pyjamas var också för liten. Han hade ju dem förra veckan! Jag har typ 5 body i storlek 62 och har scannat av secondhand sidorna på FB men inte hittat något. Måste nog panikköpa lite i helgen.

Jag tror Klara har kommit in i sin första utvecklingsfas, hon gråter en speciell gråt, ska vara nära och har börjat upptäcka saker och ting. Hon följer verkligen wonderweeks appen fast någon vecka före då förstås.

I dag ska jag städa och försöka baka något enkelt då vi har besök i morgon. Vår bil ska även lämnas in för att byta bilglas.

Nästa vecka ska vi till en kollega som nyss fått barn, vår första utflykt! Spännande!


Kommentarer

  1. Hej!
    Ville tipsa att det är en barnloppis i Vallentuna nu till helgen där du säker kan fynda lite kläder till barnen :)
    Bara att söka på Vallentuna barnloppis på Facebook för mer info.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Vad fina dom blev i kläderna.... så söta oavsett vilka kläder dom har...

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Tusen tack för komplimangerna! Blir helt rörd och undrar om du verkligen såg rätt? Det var jätteroligt att träffa dig också och jag kan säga att du gjorde absolut inget dåligt intryck, gissar att du känner mycket mer osäkerhet på insidan än vad som syns utåt. Har samma problem själv :-)
    Det ser precis ut som Alfred tittar rakt in i kameran/på dig på bilden ovan. Jag ska precis svara på ditt mail, skriver mer där :-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vill tipsa dig om "bodyförlängare". googla på det o se bilder. det är sjukt smidigt o bra nödlösning om bodyn passar för övrigt!
    Kram // Malin i Skåneland

    SvaraRadera
  5. Klädbytardag i bro på söndag 10-14. Fasta priser och brukar vara många fynd framför allt bebiskläder för 10:- st :)

    SvaraRadera
  6. Oh vilken fin bild. Så söta.
    Tycker det verkar som att både du och mannen fixar detta med bravur.

    SvaraRadera
  7. Vad goa fina dina tvillingar är!
    Charmigt att Alfred saknar socka på ena foten tycker mig känna igen detta fenomen från mina tvillingflickor fast de är ju nu drygt 10 månader och kan själva dra av sig sockarna vilket våra hundar gillar skarpt att få leka med!

    SvaraRadera
  8. hej tycker om att läsa din blogg så fina barn har du! och katter:) jag har en stor kartong med pojkkläder i fint skick säljer för 5kr plagget pengarna går till djurensvänner för att de förhoppningsvis ska kunna bygga upp ett katthem i Jönköping. så är du intresserad av att köpa så skicka ett mail om vad du är intresserad av så kan jag skicka bilder på det jag har! Med vänlig hälsning Amanda a_koppetsch@hotmail.com

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering