Lite halvskitig

I går kväll lyckades Klara kaskadkräkas över hela mig, det rann t o m ner i mufflan. Fatta så otäckt!

Inte hann jag duscha heller utan fick tvätta av mig med en våtservett. Man är verkligen fräsch som småbarnsförälder. :-)

Eländiga nya mat, har läst flera som har samma med sina bebisar, på måndag ska vi ju till läkare så då får vi reda ut det här med maten. Hela hon luktar vedervärdigt av pruttar och har som ett gasmoln kring sig. Hon skulle kunna driva hela Sverige med el.

I dag har hon ätit sådär, det gör mig så orolig och det är verkligen inget vidare att ha en liten bebis som inte äter. Nu går hon ju upp i vikt så hon får uppenbarligen i sig tillräckligt med mat, BVC sa att hon kommer komma i gång om några veckor.

I dag har jag varit i väg på en liten shoppingtur, köpt nappar och mobil till skötbädden på lekmer och sågolja på Jula och avslutade med att köpa hämtmat på thaien. Hela rundan gjordes med en stor kräkfläck på axeln. Det upptäckte jag när jag kom hem..fräsch var ordet.

Sen har Klara skrikit och varit en mkt olycklig bebis på eftermiddagen, hon verkar ha det varje eftermiddag nu. Men hon tystnar efter ca 20 min o somnar i famnen, då brukar Alfred dra i gång. Och är det inte dem så är det någon av katterna.  Jag kommer få tinnitus snart  :). Får införskaffa hörselskydd som vi hade på neo när de hade rond.

Och har maken roat sig med att såga ner häcken, det blev riktigt bra. Hur vi ska lösa det med att den inte växer upp igen är en gåta. Gräva 10 meter häck känns inte så lockande.

****
I morgon kommer pappa. Jösses...

Tvillingsele


Kommentarer

  1. Hehe äsch, lite kräk har väl ingen dött av. Det ingår som bebis-förälder tror jag :) lukta så där surt och sött och mumsigt ;) praktiskt tvillingsele! Kram Annette

    SvaraRadera
  2. Hoppas dagen imorgon blir bra.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Av två barn har mina barn gjort det mesta olika... Tvåan äter mindre än ettan, ettan skrek mer än tvåan. Trots det mår båda barnen bra.

    Om klara går upp i vikt (men ffa växer på längden) så äter hon bra. Punkt. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering