Klaras mage del 2 samt möss


Nu har vi börjat med nan ha och lite förbättring har det blivit. Det är inte så mkt skrikande längre under matningen även om hon inte är särskilt glad när hon äter. Det är så otroligt synd om henne så hjärtat blöder vid maten, tänk att ha så ont när man äter och efteråt?

Vi kör den här en vecka och blir det inte bättre så går jag på nutramingen eller nåt liknande. Vi ska ju till BVC om en vecka men hon är inte mkt till hjälp. Vi ringde dit och beställde tid för hon tyckte att vi ska komma först i oktober! Omg! Har hon inte hört ett ljud av vad vi sagt? O prematurer ska ju kollas extra. 

Jag har surfat massor på BVC och barnläkare men inte hittat någonting som vi kan välja. Bara privata sjukhuset Martina för 1000kr i månaden. Någon av er tipsade om serfaren men de ska läggas ner och flytta. 

Var går ni andra barnföräldrar? 

Frustrerad är ordet. 

Klara har börjat titta på oss så mkt och le. Det är så häftigt och härligt. 

*****
Katterna har vaktat kylskåpet hela gårdagen och inatt vaknade maken ett väldans liv, katterna satt o petade på musen som kilat in sig i en dörrspringa. Maken tog ett glas och gläntade på dörren och vips så var musen fångad. 

Alla djur och människor överlevde och den där musen borde köpa sig en trisslott, vad är oddsen att överleva 3 katter och 4 musfällor? 








Kommentarer

  1. Men åh vilken söt mus!! Vad gjorde ni med den? Jag är glad att ni inte dödade den i råttfällan, hu vilken hemsk död tänker jag ;)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såklart vi inte gjorde, jag är ju världen största djurvän! Den bor numer i vår trädgård!
      Kram

      Radera
  2. Söt bebbe o söt mus infångad
    Vi går till en barnläkare hon finns i näsbypark Imma Wagner. Hon har varit toppen o hjälpt oss med vår stora tjej. Du kan ju alltid ringa o rådfråga.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det är aldrig roligt när ens barn mår dåligt eller har ont :-( hoppas Klaras mage ordnar upp sig! Men det tror jag att den gör, bara hon blir lite äldre. Fullgångna barns tarmar är ju känsliga dom också och måste bygga upp sig och få en tarmflora. Så att prematurer kan få det lite extra jobbigt är inte så konstigt.
    Min bvc tant har inte mycket till övers för alla olika sorters ersättningar som finns från semper och Nestlé. Hon säger att dom är likvärdiga allihop och att företagen vet hur dom ska suga pengar från (oroliga) föräldrar.

    Råden vi fått när vi bytt ersättning eller nått i kosten, är att testa minst två veckor innan vi utvärderar. Så kroppen och magen får chans att vänja sig.

    Hur ofta ska prematurer ha besök på bvc? Så länge de växer, går upp i vikt och utvecklas är det ju ingen fara om det går ett par veckor mellan dem. Jag tror ditt bvc har koll på att dem är prematurer.

    SvaraRadera
  4. Hej, vår dotter hade problem med reflux och vi gick till Anders Nilsson som nu har startat barnkliniken Alva vid medborgarplatsen. Vi har fortsatt att gå där med dottern och är väldigt nöjda. Man får tid nästan omgående.

    Såg ett inlägg på FN idag om en tjej vars dotter hade fått jätteont i magen av de vanliga Ddropparna som man ger. Det hade blivit mycket bättre när hon tog bort dem och sen värre när de prövade igen. Hon bytte D vitamin olja och det funkar bättre. Kanske värt att prova :) kram

    SvaraRadera
  5. Finns en kvinna som är välutbildad i kinesiskt akupunktur. Jag går hos henne. Hon berättade att hon får behandla barn, då hon i grunden är sjuksköterska. Just kolik o mage, nämnde hon. Hon är verksam i Bålsta, lite utanför Stockholm. Mvh Monica

    SvaraRadera
  6. Vi går på Mottagningen Jakobsberg (barnläkarmottagning som hör till Astrid Lindgrens barnsjukhus) på Jakobsbergs sjukhus hos en läkare som heter Katarina Stenberg. Vi ringde bara dit och sa att vi gick på BVC Kungsängen och att de sagt att vi kunde ringa dit. Den läkaren har varit jättebra för oss. Lugn, tar sig tid och lyssnar vad man säger. Nu sista gången vi skulle dit och inte fick tid förrän om tre veckor så ringde de hem till oss och frågade hur det gick två ggr innan besöket för att H inte skulle behöva må dåligt under väntetiden. Vi har fått mjölkfri ersättning utskrivet och annan medicin mot förstoppning som är H:s problem just nu.

    Tycker definitivt du ska fortsätta kämpa vidare. För oss blev det bättre med Pepticate efter bara några dagar och jag är så glad att jag inte brydde mig om att alla sa till mig att vi skulle härda ut och att det skulle gå över när han var tre månader. Tur att han slapp ha ont så länge eller längre helt i onödan.

    Lycka till!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är nr 2 som säger att hon är bra. Ska ringa i morgon!

      Tack och kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering