Dålig karaktär

Min syster frågade om vi skulle ha dop. Det hade jag inte tänkt men tänkt att namngivning ska det bli i stället. Tror jag. För varför har man det?

Hur ska man tänka och när ska man ha det? Tips?

*****
Och där rök den duktiga karaktären jag haft, i dag har det latsas in kakor, godis, ostbågar och annat otyg.

Jag har inte ens varit utanför dörren, men jag såg att solen sken i alla fall.  I morgon blir det promenad, nyttig mat och trädgårdsarbete. Eller jag hoppas det för det blir inte alltid som man tänkt sig.

****

En dag full av besök, tårar och skratt.

Men det får jag berätta om i morgon för nu är det snart läggdags.

Kommentarer

  1. Jag hade namngivning för min dotter och för att göra det lite mer speciellt och att det hände något mer än att bara äta så gjorde jag en tidskapsel till henne. Alla som var bjudna fick lägga i något, vissa la i en tidning och andra presenter. Småkusiner la teckningar. Glasslista mm. Jag la i lite småsaker som hon använt mycket och som var "henne" i början. Och skrev ett brev och framkallade bilder. Blev jättelyckat och alla tyckte det var spännande. Så den kommer gömmas i källaren så får hon den när hon fyller 18 år. Ska bara försöka hålla mig från att berätta om det tills 18-års-dagen :).

    SvaraRadera
  2. Varför har man namngivning? Löjligt! Ge barnen ett namn bara! Dop är för att barnen ska bli kristna och har en mening med det!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering