BVC och pappa

Min pappa ringde i går. Oh der lård! Hallelujamoment! Det har inte hänt på...öhh..Någonsin?

Han ville komma hit och hälsa på, det lät lite pliktskyldigt och när han kom på att han sagt det försökte han desperat ta tillbaka det. Haha :-) Men det gick jag inte på.

Så på lördag ska maken hämta pappsen för att forsla hit honom, fick lov att säga till pappa att ha rena kläder och vara fräsch. Skyllde lite på infektionrisk men min pappa är inte den fräschaste, so to speak.

Nu får vi hoppas han är nykter och inte allt för gnällig också så ska vi nog försöka ro detta i land.

Appråpå hallelulja kom bästa kompisen hit med fina kläder till barnen, två dar på raken! Det var gulligt även om jag förköpt mig lite på tvillingforumet, så nu hoppas jag barnen smutsar ned sig mycket. Man blir ju lite babykläder/saker beroende, behöver ju snart en vit månad och spärrat kort om vi ska överleva det här.

Jag fick lite dåligt samvete mot katterna och när jag ändå beställde mat fick jag lov att slå till på en ny kattlåda och lite leksaker.

Men för att kompensera detta har jag lagt ut kläder på tvillingforumet, ingen har nappat ännu men 38 olika bilder med kläder. Det ni! Nu är jag ingen mästerfotograf så chansen att nån ska se vad det föreställer är ju inte så stor.

Men jag känner mig stolt! Premiär liksom.

****
I dag ska vi till BVC, vi tänkte promenera dit för att åka med bilen sist var inte så lyckat. Saker att ta upp med BVC

-Klaras mage
-Klara vill inte äta
-Hur mkt ska hon äta för att det ska vara bra?
-Hur långe ska vi köra 3,5 timme?
-Fortfarande karantän?

*****
Alfred som varit en lugn och sansad pojke är som förbytt. Mr sensitive kallar vi honom nu. Och Klara är ju som en blomstrande äng i jämförelse.

Tack gode gud för babynesten, de släpas runt i hela huset med bebisarna i. Tvillingarna älskar dem! (och vi)

Kommentarer

  1. Vet du, om man har kämpat i 15 evighetslånga år för att få sina små underverk så tycker jag att man är i sin fulla rätt att gå helt banans när det gäller inköp till småttingarna. Dessutom behöver ni ju inte längre lägga ett öre på fertilitetsbehandlingar, så shoppa på! :-)
    Det är en fröjd att få ta del av er vardag med tvillingarna. Jag blir lika varm i hjärtat varje gång jag tittar in här. Stort tack för att du delar med dig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Bananas" skulle det stå. Rackarns auto-correct... :-)

      Radera
  2. Oooo. Denna kommentar måste jag visa för maken, igår när det kom ett nytt paket med kläder sa han; ännu mer? Jag försökte förklara att barn är mkt smutsiga och behöver kläder hehehe :)
    Men nu ska jag dra att vi sparar pengar påbehandligar kortet istället. :-)

    SvaraRadera
  3. Ett tips angående shopping är att ha ett konto där ni sparar till kommande utgifter som trehjuling, sparkcykel, cykel, skridskor o skidor. För att inte tala om avgifter till barnaktiviteter, julklappar o födelsedagspresenter...kram!/ Uppsalamamman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så smart! Vi har just öppnat ett sparkonto till dem som de ska få när de är 18..

      Kram

      Radera
  4. Haha shoppa på du, det är du värd. Jag har shoppat små ursöta skor från en sk kinasajt som kommer snart, troligen kommer de aldrig ha dem på sig men när de bara kostar 6$/st.... Det är extra farligt med tjejkläder kommer bli dyrt men det är vi värda o allra helst nu när vi slipper lägga mer pengar på behandlingar. Kram på er Emma ps nu är det max 4v kvar som jag längtar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering