Änglar och skithögar

VAFAN så skitarg jag blir. Maken fyller år på söndag och jag har beställt present åt honom från bazula.se den 9 september. Tro ni den kommit? Nejdå. Nu har jag skrivit massor av hotmail och de bara beklagar.

Sånt blir jag skitförbannad på. Förbannade skitföretag. Nu vet jag inte hur jag ska göra, häva köpet och leta nytt eller vara lite kall och vänta?

*svär*

I alla fall...

Här är det värsta stormen, är helt övertygad om att jag just såg grannens hund flyga förbi fönstret. Förutom hundar så är det ca 1 miljon/kvmcm björkfrön som sprider sig som virus över hela tomten. Jag råkade öppna dörren och in kommer det lika många. Så i dag blir det ingen promenad utan en hemmadag i all enkelhet.

I morgon är det BVC som gäller, vi bokade in ett extra för Klara. Jag vill veta att hon växer som hon ska och så ska vi prata lite mage, snoppar och prickar. Jag har bokat in barnmottagningen, de hade inte tid förrän nästa vecka. Men jag ville ha den läkaren alla rekommenderar i hopp om att hon ska ha nån mirakelidé om hur vi ska lösa det här.

Däremot tror jag Alfred har en släng av kolik, han skriker från 17-21 ungefär och det finns inget i världen som kan trösta honom. Han brukar däcka i någon av våra famnar en stund för att börja om sen, hans skrik är dock inte så farligt han låter mer som ett bräkande får.

I går var dem i alla fall små änglar hela dan, vi myste och lekte och fick massor gjort här hemma. Klara har börjat skratta mot mig och Alfred lyser upp när man pratar med honom. Så charmiga!

I dag är det dock annat ljud i skällan, Klara kaskadkräktes över hela sitt näste, soffan, soffkuddar och sig i morse kl 05.30. Sen gjorde hon ett nr två som var minst sagt otrevligt mitt under måltiden. Alfred kontrade med att göra samma sak nästa måltid.

I dag har de varit vakna väldigt mycket och det går verkligen mellan joller och gallskrik på en sekund. Snacka om humörsvängningar!

Klara kan nu sitta i famnen och nästan hålla huvudet uppe själv. Alfred vägrar att fokusera på mig men han stirrade desto mer på leksaken i morse.



Kommentarer

  1. Så fin bild! Tycker katter är fantastiska barndjur <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering