Utskrivna från neo!

En stor dag i dag!

 Båda barnen har blivit godkända på läkarbesiktningen och hörseltestet! Klara väger 2770 och Alfred 3480. De ska nu fasas ut båda två från specialmaten och gå över till vanligt tillägg. Undrar hur det kommer gå med klaras mage? De koller nu inte gå upp lika mkt i vikt utan förmodligen stanna lite i vikt.. Hoppas BVC är bra och kan det här, vi har varit så trygga med neo och de är så duktiga. 

Jag tog upp om Alfreds snarkningar, klaras ögon och hennes mage. Men de tyckte allt var ok. Men jag glömde fråga hur länge vi ska hålla på med var tredje timme. Attans. Kanske vi kan ringa i morgon o fråga. 

I morgon ska jag ringa BVC och boka tid. Och vårdcentralen om såret på magen. 

Vi fick även mata dem eftersom vi tillbringade några timmar på sjukhuset, men även det gick bra. De fick väldigt mkt beröm av läkare och hemsjukvård att de växt på sig  och blivit så fina. 

Vi tog även med vagnen denna gång och den gick med nöd och näppe genom de flesta dörrhål och hissar. 

Nu när vi kom hem var huset städat av vår underbara städfirma. Med lite soppa i magen känns livet okey trots sömnbristen i natt. 


Dagen till ära är det dessutom 11 månader sen vi miste Isak. Älskade pojke. Du saknas oss, varje dag. 

Kommentarer

  1. Menar jag fick besked att de skulle väga runt 4 kg innan vi slutade med nattmaten. slutade med nattmaten när de var 8 veckor, och då fick de sista runt 12, så sov de till ca 06.00. Sen fick de lite olika. Var nog mer runt 4 timmar mellan måltiderna. Men de åt stora portioner, och det spelar ju roll när man tänker hur ofta de vill ha. Skulle Klara reagera på maten så finns det olika. Det är många som byter från Semper till Hipp eller annan sort om de reagerar. Och jag tror det kan vara olika från baby till baby. Du får helt enkelt prova dig fram. Det går säkert bra. Låter som om dina små mår toppenbra!!!!!
    Avslutade läsningen med tårar, lilla Isak. Jag delar en liten liten del av din sorg.
    Kram
    Ahm66

    SvaraRadera
  2. Kletiga ögon kan vara i flera månader. Inget farligt:)

    SvaraRadera
  3. R.I.P lilla Fina Isak <3

    Skönt att småsyskonen nu är utskrivna från neonatal :-)
    // Caspianne

    SvaraRadera
  4. På BVC, kommer du säga att de är från en ÄD?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart. Det är viktigt IOM allergier sjukdomar osv. Dessutom är jag stolt över att gjort äd. Utan det hade jag idag inte haft barn. Mina fina Riga barn <3

      Radera
  5. Sempers lemolac ersättning är lite mildare för magen.

    SvaraRadera
  6. Glömde skriva grattis på namnsdagen till Klara igår har legat inne igen men är på väg hem idag kram Emma

    SvaraRadera
  7. Köp koksaltslösning (ögondroppar) på Apoteket för kletiga ögon. Vår dotter hade kletiga ögon/trång tårkanaler när hon föddes och försvann efter knappa veckan med detta. Jag tar lite av vätskan på makeup rondel och drar utifrån och in till näsan. Upprepar om det behövs tills det är borta. Om det finns droppar kvar så droppar jag i ögat och torkar. Lita på din magkänsla även om det är läskigt!! Lycka till.

    SvaraRadera
  8. Klaras klet är borta. Vi fick en kur med ögonmedicin och vips så försvann det. Nu tyckte jag hon har svullna ögonlock. Som man kan ha när man samlat på sig vätska.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering