Vecka 33 (32+6)

I natt när jag var uppe och kissade så kom det brunrostad blödning med lite slem. Det kändes ju inget vidare, så efter lite google, stress så verkade det lugna ner sig. Nästa gång jag var uppe och kissade var det likadant men sen lugnade det ner sig. Nu kom det lite svart slem, ytterst otrevligt och nu nojar jag verkligen.

Jag ska ringa förlossningen nu och  jag har ju en tid om några timmar så jag får se om de vill att jag ska komma tidigare eller om jag ska vara hemma och ta det lugnt tills min tid är. 

Först tänkte jag det var en del av slemproppen, men nu vet jag inte riktigt. Så länge det inte är färskt blod tänker jag att det inte är panik. Fast det tycker ju inte min hjärna som har dragit i gång växel nr 1000.

Jag hoppas det är lugnt med både blödningar och leverprover för jag vill gärna att bebisarna stannar i åtminstone 2 veckor till. Dessutom måste jag nog packa om bb-väskan där jag tryckt ner allt möjligt konstigt.

****
Mitt mående är det däremot sådär med, jag hade Überont i rygg och sida hela dagen i går efter bilåkandet. Det släppte liksom aldrig och idag verkar det inte mkt bättre, gårdagen tillbringades i värsta hettan (34 grader) sovandes och vilandes i fåtölj och säng.

Katterna var också trötta av värmen och den enda som var pigg var Robban som soldyrkade mest hela dagen. Jag är så glad och tacksam att jag har dem att mysa med hemma på dagarna. De tillför mitt liv kärlek och glädje.

Det är så varmt i huset på kvällen och vi kan inte ha korsdrag, så då åkte kompostgallren upp vid altandörren och vips så kan vi ha öppet och katterna lite mer att spana på.

Kommentarer

  1. Hoppsan det kanske var en del av slemproppen som kom ut, tur att du redan har besök inbokat och hoppas det inte är Alfred o klara som är på väg ut redan. Näst sista dagen på jobbet o jag längtar efter semester. Kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu väntar jag på ul så får vi se vad som hänt.

      Kram

      Radera
  2. Tänkte precis som ovanstående att det kan vara en del av slemproppen, men skönt att du har en tid idag för kontroll.

    SvaraRadera
  3. Kan ha varit en del av proppen som lossnade. Men det svarta måste du komma ihåg att ta upp med dem. Kan vara levrat blod.
    Bra att du har tid på förlossningen idag, men du kanske ska ringa in iallafall redan nu.

    Massa kram

    SvaraRadera
  4. Blödning i sen graviditet ska ALLTID kollas upp! Oavsett mängd, färg och tid på dygnet så blev jag bestämt tillsagd att ringa förlossningen vid blödning.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis. O därför ringde jag. ;)

      Radera
    2. Bra att du ringde! Vad sa dom? Håller tummarna att bebisarna vill stanna kvar inne i magen ett tag till.
      Kram, LR

      Radera
  5. Jättebra att du ringt förlossningen!!:-) Jag håller tummarna! Så spännande att de snart är här:-) Kram Maja

    SvaraRadera
  6. Jag är ju den nojiga typen så minsta tecken på blödning så skulle jag kontakta bb. Bra att du gjort det. Tänk på att vi är ju ett stort antal människor som följer dig och är sympatigravida, oss måste du ju lugna! ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) ja skrev ju att jag skulle ringa och det gjorde jag :)

      Bra att ni är med mig, nu känner jag
      Mig ensam o tycker allt är lite läskigt.

      Radera
  7. Hoppas du snart har tid hos läkaren! Kolla upp vad blödningen beror på etc. Jag tror barnen villa komma nu:-) Jag håller tummarna!! Kram Maja

    SvaraRadera
  8. Hej, jag känner stor empati, o igenkännande med er. Jag är i v 34 o tittar in varje dag hitta dig en slump. Vi har även en ängel i himlen, o väntar nu vårt 3 barn. Så oro lever vi med o extra kontroller denna gång. Håller tummarna att allt står bra till med dig o bebisarna. Stort Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och lycka till med bebisen. ;-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering