Vecka 33 (32+5)

Då har jag varit och lämnat blodprover, jag fick sommarvikarien som jag oroat mig att få och så klarar hon det vid första försöket. Vilken lycka! Resan dit gick bra men hem slog det onda ryggontet till så jag visste inte hur jag skulle sitta till slut, det är så jag får panik. Hem till fåtölj och säng och då är det okey igen men korta stunder, värker gör det när jag är uppe och traskar omkring.

Jag tycker mig fått mer klåda nu i några dagar så jag har inga förhoppningar om att syrorna sjunkit.

Magen har också piggat på sig, svårt att säga vad som funkar men jag tror det är lactulosen, som jag har i filen med physalisfrön och katrinplommon.

Kisseriet är däremot mkt värre, jag kan knappt kissa och från och till gör det ont.

Ska klaga på ryggen och kisset i morgon och be om mer gallsyretabletter.

****
Jag avbokade ju MVC i går, det kändes dumt att åka dit när jag ändå ska till sjukhuset och dessutom åka kommunalt i 34 graders värme är inget jag ville utsätta mig för. Då ringde min BM mig i stället och frågade hur jag mådde, vad som hände och hoppades vi träffas om två veckor.

Gulliga hon, jag har världens bästa BM!

I morgon är det UL, CTG och läkarbesök som vanligt, jag tycker det är så skönt att få träffa samma läkare hela tiden som känner till mig och min historia.

****
I dag blir det en repris av gårdagen, att ta det lugnt och vila i värmen, påta lite här hemma och ungås med djuren. En tanke är att åka till Ikea och köpa det sista..Men orka liksom.

Kommentarer

  1. Vilken bra BM du har. Ja värmen var olidlig igår ute men inne på kontoret var det riktigt behagligt. Var på notch/TUL och allt såg bra ut, de väger 815 gr var vilket var -13%, hur mkt vägde dina i v26+0? Tjejen ligger m huvudet nedåt o killen snett över framför henne så det är därför jag har 4 fötter som sparkar i samma hörn.. Ta det lungt i värmen kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om man ser webbversionen av min blogg så finnas alla veckor där. Jag letade och hittade att i v 26+5 vägde pojken 1090 och flickan 890. Han hade plus och hon minus 13%.

      Likt dina då!

      Kram

      Radera
  2. Åh nu har jag varit borta ett tag för det har inte gått kommentera igen. Dumma dator. Ser att du har haft fullt upp med besök och annat. Är så glad att dagarna går och veckorna också. Här är varmt precis som hos er men jag har inte två inneboende som tar plats och gör att det är så besvärligt som för dig. Du gör det jättebra trots all världens graviditetssymptom.. Tänker på dig varje dag och läser förstås också vad som händer hos er.

    Kramar i massor från Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering