Vecka 33 (32+4)

Segt i dag, jag har trots den tidiga timmen både tvättat och dammsugit men känner mig lite hjärndöd.

Det är ohyggligt varmt, i går hade vi 34 grader ute och 26 inne, det är verkligen för mkt för en tjockis som mig, jag blir både gnällig och grinig. Dagen började dessutom inget vidare i går, jag tappade katten Stiinas matskål över henne så det kom torrfoder i hela vardagsrummet, sen kom jag på efter att ha stapplat till parkeringen att jag glömt bilnyckeln, så det var bara att vända. Då fick jag sendrag i mellantån.

Så när jag väl kom fram till kompisen var jag svettig och slut och av värmen svullnar både fötter och händer. Väl där var hennes 1,5 åring full av energi och hon fick jogga efter honom i trädgården, födesledagsbarnet hade en kompis där och jag letade efter någonstans att sitta.

Var jag än satt hade jag ont i rygg och sida så efter nån timme stod jag inte ut längre och fick lov att åka hem, då hade jag inte ätit nåt och var på svältgränsen när jag väl kom hem så skrek Robban (ville bli buren o pussad på) och Stiina spydde.

Så efter ha hetsätit och legat i sängen nån timme kändes livet bättre. Bästa killkompisen kom förbi, han ska bila till..hmm, det minns jag inte..nånstans där det åks formel 1 och blir borta 3 veckor. Det var ju inget vidare passande. Det borde vara förbjudet att ha semester när vi ska ha tvillingar, alla borde ha jour från juni- augusti :)

Men fantastiska Sara har nog ordnat kattvakt åt oss, hennes mamma bor väldigt nära oss och kanske kan tänka sig hjälpa oss. Jag ska maila henne och höra om hon kan. Tack Sara <3 Kanske, kanske bästa kompisen kan ställa upp någon dag också.

****
I dag blir det lite hushållsarbete men framförallt en vilodag, jag ska ta det ytterst lugnt och vila rygg och mage. Läsa lite och wordfeuda. Det låter väl som en bra dag? :-)

Min syster är ju och orienterar i Italien med sina barn, det är så roligt att följa dem och vilka resultat! Vilken elitfamilj de är!

WTF då..

Kalas

varmt






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering