Vecka 33 (32+3)

Dagen börjar  med att vårt internet har dött, så himla tråkigt. Så nu internetdelar jag från telefonen till datorn så jag åtminstone kan skriva ett inlägg.

Då var helgen över och förbi och en ny vecka börjar. I dag ska jag på kalas då bästa fd kollegans dotter fyller år. Hon önskade sig hästtidningar som nu är inslagna och väntar på henne.

Jag hade lite tur då den tidningen hon önskade sig inte fanns någonstans att hitta men när jag lämnade av morsan vid centralen i går har de en pressbyrå med miljoner tidningar och då även denna hästtidning.

Helgen har gått rätt bra, hon tjatar hål i mitt huvud men jag orkar å andra sidan inte engagera mig så mkt så det var ju faktiskt en fördel. Annars brukar det bli så att jag är mamma åt min egen mamma. Hon är och kommer förbli väldigt speciell och att umgås med henne är som..jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva henne...men som någon som är vuxen och barn samtidigt.

Robban och de andra katterna älskade henne, hon fick bära runt på Robban hela helgen och det har aldrig någon annan fått göra, hon har fått borsta både Greta och Stiina dessutom.

****
I övrigt är det samma status med sida, rygg och mage, det blir bättre och jag ligger ner på vänster sida. Då verkar allt trilla ner och avlasta det som gör ont och trycks på. En läsare skrev att mina symptom liknade hennes när hon var tvillinggravid. Det var nåt som hette hydronefros, och efter google så verkar det stämma rätt bra.

Det är när njuren/urinledarna kommer i kläm, det finns tyvärr väldigt lite information om det men det är något jag absolut ska fråga om på torsdag.

****
Strålande solsken i dag med, den ska tillbringas på altanen i solstolen innan jag ska i väg och kalas mig.


Kommentarer

  1. Va skönt att besökte avlöpte utan problem. Njut av solen idag, själv sitter jag på kontoret och känner 2 som sparkar väldigt mycket... Fel tid kram Emma

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering