Vecka 33 (32+2)

Vilket sommarväder! Helt fantastiskt! I går hade vi 29 grader i skuggan och 26 i huset, trots det var det inte obehagligt varmt.

Vi var på fjärilshuset i går och tittade på hajar, fjärilar, sköldpaddor och andra smådjur. Morsan var i sitt esse och tyckte det var fantastiskt. Det tyckte jag med men det var lite varmt måste jag säga. Som tur var är det inte särskilt stort där och efter en räkmacka och dricka så kändes det bättre.

Värst var faktiskt bilresan, jag får så ont i rygg och sida efter några minuter att jag är redo att kasta mig ur i farten.

Sen fick jag lov att vila när jag kom hem och vi tog det lugnt hela eftermiddagen, jag tycker uppriktigt synd om morsan som nog ville ut och fara mer men jag pallar verkligen inte.

Sen tittade vi på film och tryckte i oss lite ostbågar, sen var den dan äntligen slut och jag kunde lägga mig. Så himla skönt att få sträcka ut sig!

****
I dag ska vi till ett lokalt cafe och second hand och sen är det dags att skjutsa morsan till bussen.

Jag måste även leta nån present tills i morgon då jag ska till fd ridkompisen/kollegan vars dotter fyller år (9?) Hon önskar sig hästtidning så jag får hoppas vi har sånt i våra lokala butiker..

Korta inlägg dessa dagar..Skriver mer i morgon.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering