Vecka 33 (32+1)

Ack denna onda högra sida. Den spänner, drar, gör ont så jag kan inte sitta eller stå. Det funkar ganska bra är att ligga.Trycker jag lite där känns det som en lite Klaras rumpa som kilat in sig i muskler och senor.

Det tillsammans med en hård mage, en blåsa ur funktion så kan ni tänka er att jag inte riktigt är på topp. Men jag anstränger mig verkligen.

Morsan har redan tjatat ihjäl mitt huvud och jag har lust att skicka henne på slavläger till Kanada. Eller Grönland. Eller långtbortistan.

Vädret är dock vacker så i dag blir den någon av de fina klänningarna. Härligt med lite sommarväder. Vi ska åka i väg till fjärilshuset och strutta runt lite, jag har nog inte varit där på 10 år så det ska bli intressant.

Tack Sölvie för böckerna och strumporna! Underbart gulligt! Maila mig så betalar jag fraktkostnader.


Kommentarer

  1. Allt som inte dödar det härdar så håll ut snart åker mamma hem. Skälv skulle jag få en skön hotellnatt igår men vi fick rummet ut mot Peace and lovefestivalen så jag somnade runt 2.30 vaknade m sura uppst... Kl 04.15 o sen världens sendragen vid 7.00. Nu ska sambon snart simma Vansbrosimmet och jag längtar hem till min säng. Ha en skön dag i solen kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är nätterna fantastiska :) Hoppas allt gick bra för maken och resan hem gick bra!

      Kram

      Radera
  2. Vad bra att paketen har kommit fram.
    Jag bjuder på frakten.
    Kram från Sölvie.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering