33+6 (Vecka 34)

Kära nån. I morgon är det dags! Det går inte att beskriva hur overkligt det här är, så mkt blandade känslor och jag vet inte alls vad jag har att förvänta mig de närmaste typ 20 åren.

Småbarnsfamilj? Det känns så konstigt att jag inte ens vet vad jag ska beskriva, vi har ju alltid varit det barnlösa paret och de senaste åren har jag intalat mig att jag kommer förbli barnlös och det passar oss bra.

I går vid lite paniktankar kläckte jag ur mig till maken att jag ångrar mig, vad håller vi på med? Vems ide var det här? Vi tycker ju dessutom barn är lite läskiga. Hahaha :-)

Samtidigt ser jag så mkt fram emot att få lära känna de två små i magen, det kommer bli en fantastisk resa!

Det är mkt i hjärnan nu..

Jag tänkte i natt på om det händer mig något under operationen. Hur blir det då? Och stackars maken?

I alla fall.

I går var vi till sjukhuset och gjorde CTG, Alfred var så vild i magen att jag fick ligga i 45 minuter med CTG. Det var rena sjöslaget i magen och hans puls låg nog på 170 i säkert 25 minuter. Puh. Vad är det för barn vi kommer få? :-)

Jag lämnade mitt urinprov som skickades iväg till odling och fick furandantin för UVI, det står i bipacksedeln att det inte ska tas när förlossningen men hon måste väl veta vad hon skriver ut?

Gallsyrorna hade stigit till 46 så det är nog bra att tvillingarna inte längre kommer utsättas för det farliga syrorna.

I kväll ska jag ringa och höra vilken tid vi ska vara där MEN hon sa att det är väldigt fullt och har vi riktigt otur så kan vi hamna på ett annat sjukhus. WHAT? Men vafan. God däm! Vilken sjukvård vi har!

Sen lunchade vi lite, lämnade blodprover och sen var det att sitta och vänta på narkosbedömningen. Det var dropin fast vi hade tid, väldigt märkligt. Det var 3 före oss och varje person tog ca 15 minuter så det var mkt sitta och vänta. När det väl var vår tur tittade narkosläkaren knappt på mig, läste lite i journalen och undrade om vi hade frågor. Hon var totalt ointresserad och jag förstår verkligen inte vad vi gjorde där. Jag kom inte på en enda fråga.

Sen fick vi äntligen åka hem efter 4 timmar på sjukhuset, det var ju helt onödigt för maken att ta ledigt en heldag för det var ju ingen ny information vi fick.

****
Sen var jag helt slut. Vi träffade på bästa grannarna så jag tänkte traska dit i dag och prata med dem om kattvaktsjour och annat. Måste bara ta mig upp ur soffan först :/ En ond dag i dag med.

Och så kommer kattvakten och hälsar på i kväll, hon har ju varit här en del förut, vi har ju känt henne i nästan hela hennes liv.

Och så blir det ju förstås extra mkt Robbanpussar. Mattes älskling <3



Kommentarer

  1. haha.. kan inte annat än skratta åt dig.. Nu finns det ingen återvändo och det är helt klart försent att ångra sig =).
    Snart har du ett helt nytt liv framför dig och efter ett tag kan du inte ens minnas hur det var innan.. Hoppas verkligen att du får vara på ditt sjukhus och inte behöver byta. Tänker på dig och jag är med dig i tankarna på fredag.
    Massor med kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Vill önska dig stort LYCKA TILL!! Har följt dig lääänge och nu är det äntligen din tur. :)
    Går själv här hemma och väntar på vårt lilla mirakel (7 års väntan, 10 IVF), BF+1 idag. Dina små hinner nog före. :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde skriva att jag känner igen dina tankar kring "vad har vi gett oss in i!?"...hahaha.
      /Anna

      Radera
  3. Sååå spännande att det äntligen är dags!
    Jag är så otroligt glad för er skull och är övertygad om att du inte behöver ångra dig, hahahaa! Du blir en supermamma med superfina ungar.

    Massor av kramar inför imorgon!

    SvaraRadera
  4. Varmt Lycka till!! Jag sänder många varma styrkekramar!!! Håller tummarna hårt imorgon:-) Maja

    SvaraRadera
  5. Underbara du - imorgon kommer mina tankar vara hos er. En glädjens dag. Även om nog många känner igen oss i dina tankar. ��

    All kärlek!

    SvaraRadera
  6. Imorgon händer det!
    Jag håller mina tummar för er och hoppas allt går bra imorgon.

    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Stort lycka till imorgon! Blir alldeles tårögd när jag tänker på att ni alldeles snart kommer att få hålla era två mirakler i famnen. Helt underbart!
    Stora kramar!

    SvaraRadera
  8. Wow, vad spännande detta är. Hur ska jag lyckas hinna med nåt annat imorgon, kommer ju att kolla här hela dan :-))
    Känn absolut inte nån press att uppdatera bloggen, vi väntar.
    Kram och stort lycka till, allt kommer att gå bra.

    SvaraRadera
  9. STort lycka till i morgon! Nu börjar en ny, fantastisk, del av livet. Jag tror att det är helt normalt att tvivla och fundera över vad man egentligen gett sig in på. Det gjorde jag också precis i slutet av graviditeten med barn nr 2. Vi miste nr 1 strax innan hon var beräknad, så nr 2 var extremt efterlängtad. Ändå kom tankarna på om jag verkligen ville/klarade ett barn. Men det gick över så fort jag såg honom, och efter några veckor så kändes det som om vi alltid hade haft honom.
    Du har något alldeles underbart framför dig. :-)
    Tänker på er i morgon.
    Kram, LR

    SvaraRadera
  10. Lycka till imorgon, jag ska tänka på er och jag ärsäker på att allt går bra! Det ska bli så kul att få läsa om lilla Klara och Alfred, sen när du orkar uppdatera. Styrkekramar i massor!

    SvaraRadera
  11. Såå spännande att få följa er babyresa! Stort lycka till imorgon!

    SvaraRadera
  12. Lycka till, imorgon händer det!!

    SvaraRadera
  13. Har följt dig länge och vill bara sända styrka och positiva tankar. Tänk att ni efter alla år är så nära. All lycka till er!

    SvaraRadera
  14. Äntligen! Som ni har kämpat, längtat och utstått... Förstår precis dina tankar. Jag har också tänkt så... :-)

    Du kommer bli en supermamma! Var så säker!

    Mina tankar går till er i morgon. All tur och lycka till er.

    Väntar med spänning på uppdatering när du orkar och hinner :-)

    SvaraRadera
  15. Och jag följer er med spänning precis som flera redan skrivit. Tänker på er!

    SvaraRadera
  16. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  17. Lycka till imorgon när ni ju äntligen får bli föräldrar!!
    Kram

    SvaraRadera
  18. Hej
    Ser med spänning fram emot morgon dagen allt kommer gå jätte bra ska du se,jag är själv smittad 3 gånger och det har gått jätte bra var inte rädd snart är dom här så njut

    Kram The75

    SvaraRadera
  19. Hej. Jag har följt din blogg i flera år nu :-). Jag önskar dig/er stort lycka till imorgon. Jag är oerhört glad för er skull! Det kommer att gå jättebra imorgon. Önskar er allt gott i framtiden. Kram

    SvaraRadera
  20. Tänk att det äntligen är dags, stort lycka till! Lille Isak kommer vara med er imorgon och glädjas åt sina småsyskon! ☺️

    SvaraRadera
  21. Lycka till imorgon. Hoppas allting kommer gå bra och att ni inte behöver byta sjukhus mitt i allt detta. Tänker på er! Kram

    SvaraRadera
  22. Stort lycka till imorgon! Vi fick besked om att vår son var just vår den 18 juli för några år sen. Han fanns i ett land långt bort. Knasigt sammanträffande :)

    SvaraRadera
  23. Stort lycka till i morgon! Du kommer bli en snäll och rolig mamma! Har både gråtit och skrattat när jag läst din blogg! Äntligen är det dags!

    SvaraRadera
  24. Alltså detta är ju olidligt spännande tycker jag, vad känner inte ni då!
    Hoppas allt går alldeles lysande imorgon, och även om det inte alls blir som ni tänkt så hoppas jag att det slå få bli ett fint minne. Jag hoppas verkligen ni får två pigga barn så ni snabbt får musa massor med dom och kan komma hem till resten av familjen där hemma!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering