33+5 (Vecka 34)

Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi får träffa tvillingarna, det ska bli väldigt skönt att ha dem utanför magen i stället. Jag börjar bli oerhört trött på att vara gravid, jag är verkligen ingen bra gravidambassadör.

I går var en riktigt skitdag, sammandragningar, svårt att kissa, trött och väldigt ont. Jag får såna otroliga sammandragningar när jag går och lägger mig, då och när jag varit o kissat. Mkt märkligt. Jag är helt energilös och kraftlös, att plocka ur diskmaskinen är nästan en omöjlighet. Jag överlevde dock frisören med klippning, ögonfransfärgning och brynplockning men efter det var jag helt körd, jag har trollskogen därnere kvar, men jag når ju inte ens ner dit eller ännu mindre ser något. Så den får vara..

Jag ska tjata på om urinvägsinfektionen i dag, det känns som de inte lyssnar. Jag vet att jag har det, det gör så ont att kissa att jag sitter och gråter. Det visar väldigt sällan på stickan men bara de skickar i väg på odling så.

I dag blir det CTG, blodtryck, träffa läkaren, lämna blodprover och göra en narkosbedömning. Maken har tagit ledigt i dag, vilket är väldigt skönt att ha sällskap.

****
Tack för alla era fina kommentarer, så skönt att ni peppar, tröstar och hejar på oss. Det känns så stort och omvälvande och snart väldigt verkligt.

Tack Lotten för ditt fina mail, jag har läst det massor av gånger och det värmer mitt hjärta att inte vara ensam med allt som snurrar i huvudet.. Tack!

****
Tur att magen snart försvinner för nu handlar det bara om dagar innan jag inte når tangentbordet, mina armar räcker liksom inte längre.

Ska försöka ta en sista magbild, bara jag orkar ta mig ur fåtöljen så...

Kommentarer

  1. Va spännande förstår att det är skräck blandad förtjusning. Måste erkänna att jag faktiskt är lite avundssjuk på dig att du ska få träffa de små så snart. Själv får jag antagligen vänta minst en månad till. Är sjukskriven i minst en vecka nu, ska träffa läkaren på måndag så för hoppningsvis sjukskriver hon mig veckan ut med, sen ska jag ändå gå hem.

    SvaraRadera
  2. Tror förresten att allt kommer gå jättebra för er. Kommer tänka på er och hålla tummarna på fredag. Ser fram emot att få se bilder på era små mirakel <3

    SvaraRadera
  3. Allt elände du känner pga magen, är ju en förberedelse för vad som komma skall! Naturen är så fyndig och genomtänkt på nåt sätt. Naturen gör det också lättare med tiden, glöm inte det! :) Snart är de här, guuu så spännande det är! Hejaheja!

    SvaraRadera
  4. Vecka 24?? Tankarna på annat håll? ��

    SvaraRadera
  5. Lycka till nu med allt det stora som kommer ske på fredag. Det är då den egentliga resan börjar- föräldraskapet och familjelivet med tvillingarna. Även om jag hoppas på fortsatta uppdateringar här för egen del så hoppas jag ännu mer att du känner att du inte ska uppdatera för dina läsares skull när tvillingarna kommer. Fokusera på familjen, kärleken och dig själv och skriv igen när du har lust, tid och energi! All lycka till dig, maken och era barn./Uppsalamamman

    SvaraRadera
  6. Varmt Lycka till!! Tänker på er och håller tummarna hårt på fredag!! Snart får ni träffa era guldklimpar!! Så underbart!! Njut!! Kram Maja

    SvaraRadera
  7. Trollskogen kommer ändå att ansas på fredag så lägg ingen energi på det nu. :-D

    Stort, stort lycka till på fredag! Hoppas det går jättebra och att du bara kan njuta av tvillingarnas födelse!

    SvaraRadera
  8. Önskar dig ett stort och innerligt lycka till på fredag och tackar så mycket för att ha fått följa dig på din krokiga svindlande resa. Nu går du i mål och det känns som jag är med dig! Fantastiskt

    SvaraRadera
  9. Fantastiskt! Tänk att det är dags. :) Stort lycka till!

    SvaraRadera
  10. Stort lycka till på fredag. Själv är jag nu i v 40+2 och är enormt trött på det här nu. Är verkligen ingen som tyckt det här har varit såååå mysigt.
    Vill bara lära känna min bebis nu och få tillbaka min kropp.
    // Ida

    SvaraRadera
  11. Några oombedda råd följer här, consider yourself warned, hehe:
    -Släpp exakt alla andra krav nu, och fokusera enbart på dig och din familj (mannen och barnen)! Det mesta kan vänta ett par månader eller tre.
    -Våga be om/ta emot hjälp när den ges!
    -Och fasen, ingen press på att vare sig "njuta av bebistiden", vara glad, vara social, se snygg ut eller tänka på något annat. Den första tiden är ju så jäkla omvälvande, underbar och (ibland) påfrestande.
    -Sov eller vila när som helst du bara kan, men om du inte får så mycket sömn klarar du det med en period. (Att ha upplevt sömnstörningar tidigare gör att man är van att klara sig på mindre sömn = bra färdighet som förälder).

    Så nu är jag klar med råden :) All lycka till er, fina familjen!

    Många kramar från en som också fick vänta länge.

    SvaraRadera
  12. Tänker på dig! De här sista dagarna måste kännas jättekonstiga för er.

    SvaraRadera
  13. Så häftigt att de snart anländer!!!!
    Det känns som igår som vattnet gick för mina twins då i vecka 30+0. Det känns som igår som vi bodde på Neo fast vi varit hemma 1,5 år.
    Det kommer gå bra ska du se. Ta en dag i taget och vila så mycket som ni kan medan barnen ligger i kuvösen, sen blir det lite annat när de får bo med er.
    Jag, tvillingarna och min man (han får uppdateringar av mig varje dag när jag läst din blogg:) önskar er all lycka och allt gott i detta nya som nu snart startar.
    Ta en dag i taget och låt det ta den tid det tar.
    Många kramar!!

    SvaraRadera
  14. Kära du...tänk att du nu är så nära ditt mål, jag är då glad för eran skull, även om jag (bittert) är längre bort från mitt än någonsin. Men, stort grattis i förskott till dig och din man, verkligen! Som du och ni har kämpat! Jag hoppad allt går bra imorn och du kan fokusera på bara er lilla familj och hamna i den lilla bebisbubblan :) och som jag alltid tjatar om till alla, det tog mig nästan en dag innan jag fattade tycke för sonen, innan hade jag sån panik över att jag inte kände den här självklar glädjen som alla pratar om över sin nyfödda, jag tyckte han var skrynklig och ful. Och vågade aldrig säga något och fick panik för tänkte sådana förbjudna tankar, jag skulle ju vara överlycklig!! Men, det kom sen!!!! :) så ta det lugnt, känn in, vila, och ta allt därifrån. Kram fina du, imorn håller du dina önskade barn :) stora kramat

    SvaraRadera
  15. Ber om ursäkt för ipadens rättstavning och mina slarv i texten! Kramar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering