33+2 (Vecka 34)

I går var en underbar dag på många sätt, men det som var mest underbart var att jag var helt smärtfri! HELT. Fatta! Ingenstans gjorde det ont! Så fantastiskt!

Så jag passade på att greja runt här hemma och det var så skönt! Ridkompisen och hans dotter  kom över och hade med sig jordgubbar och glass, härligt med fika och mycket trevligt sällskap. Jag hade även en hungrig dag så jag åt en del också, vilket är väldigt bra för varje urinprov jag lämnat visar nu på svår svält :/

Alla som inte sett mig på ett tag säger att jag blivit så smal, så jag gissar att bebisarna tar en del. Men å andra sidan ser man ju bara magen så allt annat blir så litet i jämförelse.

Katterna var också pigga i går och vi lekte, busade och myste tillsammans. Min lilla familj, jag får så dåligt samvete för de har ju inte valt det här. Jag hoppas de kommer ta det bra och tycka om våra nya familjemedlemmar, de har ju haft sin beskärda del av misärhem och katthem och jag har lovat dem att de ska få det så bra som möjligt deras sista år.

Oavsett att det var en bra dag i går, tyvärr verkar ju det inte bli det i dag, då jag återigen har superont i sidan och ryggen, det känns som Klara flyttat på sig och ligger jättekonstigt. Jag får liksom välta upp ur sängen på nätterna när jag ska upp och kissa. Som är det nya nu förresten, att kissa 2 ggr/natt och sen inte kunna somna om. Och kissa för mig tar ca 10 minuter.

****
Idag tänkte jag att vi ska åka till lekmer.se och köpa det sista, bygga färdigt babysittern, sätta in babyskyddsbaserna i bilen och packa om min bb-väska. För om jag ska släpa denna väska fram och tillbaka funkade det inte med ryggsäck. Så jag får ta en med hjul. Det är dessutom helt omöjligt att packa, för ska jag ligga inne 1 vecka eller 4 veckor?

Jag ska även göra ett kattvaktschema så vi vet vilka som kan och hur de kan. Det absolut bästa vore om någon kunde bo här medans vi låg inne. Som när vi varit semester förr om åren, tyvärr verkar vi inte ha sån tur. Om jag bara kunde klara mig och bebisarna tills nästa vecka så tror jag favoritgrannarna kanske kommer hem. Det vore mer än toppen!

Just nu verkar jag ha kommit in i en orosperiod igen, oroar mig för allt som bara går, för logiska och ologiska saker, för hypotetiska och aktuella problem. Min stackars GAD har slagit till igen, nu var det länge sen den var så illa. Det handlar säkert mest om att jag inte har kontroll på situationen, inte kan styra den och inte vet vad som ska hända.

****
Bara jag klarar mig tills på fredag, då går jag och tvillingarna in i vecka 34. Den magiska veckan. Jag tror dock inte det för i går började det klia igen vilket betyder att syrorna ökat.

I morgon bitti är det blodprover, sen TUL och läkarbesök.


EDIT 1: KANSKE, kanske det har löst sig med kattvakt! bästa killkompisens dotter (22 år) skulle kunna tänka sig att bo här. Lockat med wifi, netflix, låna vår bil och gratis mat. Hon är ordentlig och pålitlig, inte så kattvan och inte överförtjust i katter. Men de har i alla fall sällskap!!

EDIT 2: Måste berätta om pappa som ringde häromdan, herregud

EDIT 3: 10 månader sen Isak föddes och saknaden efter honom är lika stor nu.

Kommentarer

  1. Skönt med en smärtfri dag och försök att inte stressa upp dig över hur du ska ordna allt, det kommer lösa sig och i slutändan är det viktigaste att du mår bra för då kommer du orka ta hand om dem som behöver dig mest. Mu håller jag tummar o tår att du passerar v. 34 kram o ha en skön söndag Emma

    SvaraRadera
  2. Appropå katterna! Jag har 2 juveler som jag också var lite orolig för när bebis skulle komma. Fick tips om att ta hem ett plagg från BB som bebis hade haft på sig och låta katterna få lukta på plagget. Vi tog hem den första mössan som jag antar luktade allt möjligt filliamajs och kissarna luktade ordentligt på den. Inte vet jag om detta hade någon effekt men mötet med bebis och tiden efteråt har gått super!

    Såg att han som talar med hundar faktiskt gjorde detta med en skygg hund som skulle få träffa sin nya familj. Han förklarade att hunden då tror att han redan träffat familjen (eftersom att han känt deras lukt) och på så sätt blir första mötet bekvämt och lugnt för hunden. Antar att det är liknande med katter!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilket väldigt bra förslag! Så ska vi göra! Tack! Kram

    SvaraRadera
  4. Ett litet tips: lägg fram kläder hemma som du vill ha. Vi fick åka till ett annat sjukhus väldigt hastigt för annan/bättre vård. Min sambo åkte hem för att fylla på väskan och han hade ingen aning om vad han skulle packa åt mig.
    Jag hade packat för några dagar på bb, det blev flera veckor i en annan stad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är fixat! Har varit med om att maken skulle packa åt mig förut. Katastrof!

      Radera
  5. Jag håller med Jessica om att se till att ha kläder framme eller en lista med kläder och saker som måste med vid ett eventuellt sjukhusbyte.
    Vi valde att sova hemma under tiden våran son låg på ivarum (har en dotter som var 22 månader hemma) iaf så ringde de oss halv sex på morgonen och gav oss 15 min att befinna oss på sjukhuset om vi ville se sonen innan han akut fördes till ett annat sjukhus (han fick blodförgiftning som blev riktigt allvarligt) så vi kastade i lite kläder i väskan och sprang till bilen. Så när vi väl var framme i Uppsala insåg vi att vi inte hade tillräckligt med kläder med oss. Så det blev att handla nytt.

    SvaraRadera
  6. Håller alla tummar och tår för att du får gå ett tag till med dom i magen, alla dagar är ju plus nu.
    Synd att jag bor så långt ifrån annars hade jag mer än gärna hjälpt till med katter och annat, både nu och sen.
    Kram från Skåne.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering