Vecka 30 (29+3)

Nu har jag varit uppe i ottan och åkt en rejäl resa till blodprovsmottagningen, fastandes (hemskt, jag höll på svälta ihjäl) och suttit i kö för att lämna blodprover. Jag tog med mig te och smörgås i bilen så jag kunde äta på vägen hem, tur var väl det för det var 13 personer före mig och det tog över en timme innan det var min tur.  Tyvärr var mitt te vansinnigt varmt så jag skållade min stackars gom och tunga.

Nu har jag även ringt vårdcentralen för att höra om de kan kolla om jag har UVI och förnyat mina astmamediciner. Så jag ska dit kl 11, väldigt skönt att slippa åka till MVC för till min vårdcentral åker jag bil.

Allt detta och klockan är bara 09.15!

Jag hade såna kissproblem hela dagen i går, jag kan liksom inte kissa. Så på kvällen slog det mig att jag kanske ska kolla biverkningarna på lergigan som jag ätit mot sömn och klåda några nätter. Jodå, mycket riktigt så ger de "svårigheter att kasta vatten" Jag förmodar att de menar kissa och inte hälla vatten i diskhon. Oavsett så svider det när jag kissar och det är bättre att kolla 1 gång för mkt än för lite.

Klådan däremot var faktiskt lite bättre i går och i natt när jag hade min sedvanliga vakentid mellan 2-4 så hade jag min kylkudde som jag haft i frysen och la den på de ställen där det kliade mest. Mycket bra måste jag säga.

Appråpå mage så känner jag mig som Dolly Parton eller Viktoria Silverstedt för alla stirrar på min (helt ohämmat) mage, det är ju så de storbröstade kvinnorna måste ha det? Magen drar liksom tills sig blickarna och jag kan inte ens minnas när någon tittade mig i ansiktet.

Och apropå bröst så var jag och inhandlade 2 st amningbehå i går, jag tycker det är på tiden och oavsett hur amningen går kan jag ha dem som hemmaBH och skrota runt i.


Kommentarer

  1. Är det en vanlig biverkan? Jag har ätit Lergigan sedan januari (typ v 9) och inte förrän magen blev stor blev det problem. Får vagga fram och tillbaka för att kunna tömma blåsan, lyfta upp magen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Om jag minns rätt så är det det. Men jag har inte heller haft problem när jag ätit dem innan. Å andra sidan är de först de senaste dagarna jag tagit dem varje dag.

      Det hjälper mig inte ens att lyfta magen :(

      Radera
  2. Skönt att klådan var bättre inatt, jag har ju läst om dina problem med sura uppstötningar o tänkt att vilken tur jag har men igår natt vaknade jag upp o trodde jag skulle kräkas huvaligen va äckligt. Sov urkasst resten av natten. Men snart är vi i mål, tycker veckorna rullar på liksom storleken på magen. Hoppas du får en lugnare eftermiddag kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen vedervärdigt! Det händer inte så ofta men när det väl händer är det hemskt!

      Skönt att det tullar på! Hoppas allt är väl med dig!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering