Vecka 28 (27+3)

Jag vette fasiken hur jag ska göra, det känns ju inte som vanlig UVI (urinvägsinfektion) och jag har inte heller såna sammandragningar jag hade de andra gångerna vid UVI. Jag vill varken ringa eller åka in i onödan, till vårdcentralen känns okey, men ringa förlossningen!? Det känns verkligen som överkurs.

Jag kanske ska ringa och höra i alla fall. Vara modig! (gode gud, min stackars Gad)

EDIT: Ringde förlossningen men de tar inte emot mig, de sa att det är MVC sak. Så nu väntar jag på att MVC ska ringa tillbaka.

****
I går träffade vi min fd fd chef på Ikea, det var roligt, jag har inte sett henne på flera år. Hon var en väldigt bra chef som tyvärr gick i pension. Hon bjöd över mig på fika så till henne ska jag i morgon!

Efter vår shopping (en brandsläckare) så åkte vi till bästa kompisen och fikade. Hon hade tagit fram en massa böcker från hennes son var liten, men de var..hm..lite gamla. De hade hon tex fått av sin barnmorska för 12 år sen, en del böcker var slitna och det är inte riktigt såna barnböcker jag är ute efter. Men tanken var god!

Sen kom en granne över när vi kommit hem och ville prata fiber, kanaler och vad man kan välja. Min man är mycket insatt i det där och har förberett sig väl med sina små excelark :) Så grannen blev väldigt glad och tackade för all information och passade på att gulla med alla katter.

Idag är det soligt och vackert väder, men det ska tydligen vända och bli kallt och regn i natt. Igen.  Jag håller på att olja in vår tvättkorg som nu är som ny, tänk vad lite olja kan göra. Om jag orkar tänkte jag ta en vända med gräsklipparen också.

****
Pappa ringde för en gångs skull, men det var för att tala om att min faster var väldigt sjuk. Jag har inte sett henne på kanske 20 år och kommer knappt i håg den familjen. Men vi träffade dem en del när jag var barn, då pappa hade en liten stuga på farmors tomt.

Hon är ju gammal, konstigt vad alla börjar bli gamla nu, jag tänker mig alla inkl mig själv som när jag var 25.




Kommentarer

  1. Ring förlossningen. Bättre med en gång för mycket än för lite. Om du tycker att något känns fel så kanske det är något annat än uvi.

    Jag hoppas att allt är bra med dig och barnen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var inte välkommen dit, det är mvc som gäller!

      Radera
  2. Hej,
    det är mycket som händer i magen när man väntar barn. Hoppas MVC ringer tillbaka snart och att du slipper oroa dig. Jag hade själv många konstiga känningar när jag väntade min son, men fick till svar att det var växtvärk och att det var vanligt förekommande :-). Tänkte att det kanske kan vara det för dig oxå.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, mycket konstiga saker händer i magen. Det spänner, trycker , gör ont..

      Kram

      Radera
  3. Ring förlossningen på DS och inte BB sthlm knappa dig fram via slingan så hamnar du på obstreriska mottagningen där får du hjälp direkt! De tar CTG, kollar urin och så får du träffa läkare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag tillhör ju BB sthlm. Då tar väl inte danderyd emot mig?

      Det hade varit väldigt skönt att vara inte på en extra koll.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering