Vecka 28 (27+2)

Det ser minsann ut att bli fint väder idag. Kanske man ska masa sig ut ur huset och göra nåt vettigt? Maken hade nån ide om att åka till Ikea och till zooaffären för kattsand, det är dags att sanera kattlådorna igen.

Tillsammans med vilan tror jag fasiken latmasken slagit till, det görs inte många knop med denna kropp inte. I går somnade vi väldigt sent och så vaknade jag som vanligt odrägligt tidigt, precis när jag somnat om efter att ha släppt in katterna hade de kräkfest så det var bara att masa sig upp och sanera. När jag väl försökte somna om igen började maken snarka.  Så nu är jag trött

Bebisarna verkar också trötta i magen, jag tror pojkbebis hittat sin gamla boplats i skrevet igen. Flickbebisen har såklart inte flyttat sig från min lever och punkten på ryggen gör fortfarande ont.

Även katterna är utslagna efter morgonens härjningar så vi får se var denna dag slutar. Varje söndag kväll så väger vi alla katter och sanerar Greta. Det är kul att se om de går upp eller ner och även viktigt då vi försöker få ner både Robban och Greta i vikt och Stiina upp i vikt.

****
Jag blir lite UVI nojig och hoppas verkligen att vårdcentralen vill ta emot mig. Lite svårt att veta var man ska höra av sig om man undrar över något, att få tag i min BM går ju inte och ringa förlossningen känns ju verkligen överkurs.

Läste dessutom om Carolina Gynnings förlossning, det verkar ju verkligen inget vidare på BB Stockholm men frågan är om det är bra någonstans. Skitskallar finns ju överallt.

****
Jag har fått lov att sätta på ordverifieringen igen då jag får en massa spam.


Kommentarer

  1. Hej!

    Du är så långt gången så det är förlossningen du ska ringa. Eftersom UVI kan ge för tidigt värkarbete så bör du inte vänta med att söka vård, ring idag.

    Ifall de tycker att du ska komma in för undersökning, ta med en övernattningsväska med det du inte kan leva utan för säkerhets skull, ibland blir man inlagd för observation en natt. Det är alltid då man inte har planerat att bli kvar som man blir inlagd, så väska med från och med nu!

    /Dustpuppy, håller tummarna att det bara är tvillingarna som dansar samba på din blåsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh. Är det? Oj då. Det känns ju jätteläskigt! Tänk om de inte vill ta emot mig, tänk om...

      Jag ringer dit i morgon bitti.

      Radera
  2. Till förlossningen kan du ringa dygnet runt.
    Inga tänk om, du känner din kropp bäst och du känner dina barn bäst. Om din magkänsla säger att något är knasigt, så ska du lyssna på den. Du har en riskgraviditet, förlossningen kommer att lyssna på dig.

    Ifall någon mot all förmodan skulle vara otrevlig, så är det ett bra tillfälle att öva på "Nu skärper du dig och slutar bråka"-rösten, du har snart två vilda barn som lever rövare och övning behövs!

    /Dustpuppy

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering