Vecka 26 (25+5)

I dag ska vi på förlossningskurs del 1, ska bli intressant och se vad det är för något. Kursen är 3 timmar i dag och 3 timmar nästa vecka och hålls i gamla stan (det betyder eländiga kommunala medel).

 Jag har ju läst en del böcker och vet vad som ev komma skall men i dag blir det mer verkligt. Jag har fortfarande inte förlikat mig med varken förlossning eller snitt, jag tycker de nyss kom in i magen.

Jag ser inte heller framemot det (snitt/förlossning alltså) utan tycker det mest ska bli otäckt, som med allt jag inte kan föreställa mig eller ha kontroll över. Nu genomgick jag ju förlossning med Isak, och det var verkligen inget trevligt, men det var ju en mindre variant nu är det ju liksom två som ska ut.

Men jag ser däremot framemot resultatet :)

****
I går var jag och klippte mig, jag har ju alltid haft kort hår men förra året började jag spara och har nu en fin page som jag trivs bra med. De plockade även mina ögonbryn och färgade ögonfransarna så nu är jag tipptiopp fast i valrossformat :)

Sen var jag och röstade och hämtade ut alla paket jag beställt. Bilbarnsstolsbas, blöjhink och kam till katterna.

Blöjhinken var dyr  (fast jag fick 20% rabatt) men fin och väldigt praktiskt. Man har egna soppåsar i och den är helt luktfri. Tanken är att vi även ska ha den till kattbajset, så den kommer användas flitigt.

Det jag inte tänkt på var att bilbarnsbasarna var väldigt tunga, så att släpa dem till bilen var hemskt. Ingen kom och hjälpte mig heller, vad är det med folk? Jag fick gå i omgångar för att kunna bära. Sen när jag kom hem var jag väldigt hungrig, svettig och gråtfärdig.

Lamporna och de andra hade inte kommit än så det kommer väl vilken dag som helst.

Bästa Jenny, min första bloggkompis jag började följa för massa år sen har ett litet företag där hon syr. Så hon har sytt väldigt fina babynest till bebisarna.  Väldigt fina och jag blev hemskt glad! Tack!

Ni hittar hennes fina sysaker på lillavilda.com, framförallt på Facebook.

****
I dag ska det bli 24 grader och sol, kanske jag vågar ha klänning i dag? Det känns fortfarande konstigt att vara lättare klädd och jag tror fortfarande jag ska frysa ihjäl :-)




Fy så tungt! 
Ubbi blöjhink

Kommentarer

  1. Ha! Ni har bäbis hink till katterna och vi har kattbajspåsar till bäbisen...

    Vi använder toalätt till vår kisse, vad har ni?

    Tänk att era bäbisar kommer snart!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu har vi hundbajspåsar till katterna;)

      Vi blandar extreme Classic och everclean kattsand. Tycker båda är väldigt bra.
      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering