Vecka 25 (24+6)

Läkarbesöket i går gick bra, jag gillar min mvc läkare. Hon är empatisk och trevlig, det är inte många läkare som är det, av dem jag träffat i alla fall.

Hon förklarade att man kommer följa vår dotter (OJ, vad konstigt det kändes att skriva det ;)) noga, om hon följer sin egen kurva är det inget farligt men om hon dippar i vikt får man gå på fler kontroller och märker man att hon mår dåligt så plockar man ut henne/ dem. 

Hon kollade även tappen som var sluten och fin och ca 4 cm. Hon skrev sjukintyg med massor av latinska ord tom den 20 augusti och skickade det till försäkringskassan. Hon skrev även remiss för planerat kejsarsnitt till förlossningen, dit vi kommer bli kallade. 

Jag gnällde lite om rygg och höfter och hon sa att jag skulle kontakta en sjukgymnast. Men kan jag ringa vem som helst eller finns det dem som är specialister? 

****
När jag väl kom hem så hade både internet och tv dött igen och fortfarande har vi inget. Det betyder att jag inte kan lägga upp bilder på bebisarna ännu. Bilderna brukar bli så konstiga från iPad. 

Så vad fanns det att göra mer än att spela tv-spel en stund? Döda lite monster i diablo III kan få vem som helst på gott humör. 

****
Snart ska jag påta lite här hemma inför i morgon men sen bär det i väg och hämta barnvagnsgrejen och luncha med mina fd arbetskamrater. Sen bär det iväg till stallet och fika med mina gamla ridkompisar. 

Och i morgon är det storstädning och förberedelse inför grillningen. Jag tror jag räknat att vi blir 14 st. Herregud! Måtte allt klaffa! 


Kommentarer

  1. Hej skönt med bra läkare, när det gäller sjukgymnast kan du ringa vem som helst men du kan alltid fråga om de har erfarenhet av behandling av gravida. De kan säkert rekommendera dig vidare. Tror grillkvällen blur succe, sitt ner o njut o låt de andra springa. Kram Emma

    SvaraRadera
  2. Okey, ska prova min nya vårdcentral då. De kanske kan hjälpa mig.

    Tack för peppande ord o kram!

    SvaraRadera
  3. Hinner aldrig med att kommentera nu för tiden. Förlåt mig!

    Du har en sådan underbart fin mage. Även om det kanske inte känns så - var lite stolt över den!

    Min skrutta mättes ju också som för liten. Men så mätte de en annan bild och då såg det lite bättre ut - ungefär i procent som din flicka. Tror inte man ska oroa sig. De håller lite extra koll bara, vilket ju alltid är skönt.

    Det är faktiskt inte så långt kvar nu. Spännande!

    Hur är det med kläder, saker och annat - är det något ni saknar? Även om man tänker lite framåt?

    Varma kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet att du finns där så ingen fara ;)

      Jag är stolt, lycklig, livrädd och allt annat blandat i en stor mix.

      Ja, det är rätt mycket vi saknar. Både nu och sen.

      Kramar

      Radera
    2. Det låter väldigt naturligt och sunt på något sätt.

      Tack fina!

      Du kan väl skriva ner lite av vad ni inte har?!?

      Kramar!

      Radera
    3. Högst här uppe finns en rubrik med förberedelse inför tvillingarna. Det är en önskelista men ändock en lista. Där hittar ud sånt vi önskar o sånt vi behöver ;)

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering