Vecka 24 (23+4)

Första arbetsdagen den här veckan, jag har inte jobbat sen i onsdags och har säkert en massa som ligger. I dag ska min ersättare även gå dubbelt med mig samt att det är typ 1 miljon möten inbokat. Jag känner mig redan lite stressad fast jag inte ens kommit till jobbet än.

På något sätt har jag redan slutat i huvudet och är på väg bort, det känns lite som att gå på semester.

****
Jag har känt bebissparkar ganska mycket igår och tittar man nog så ser man även små utbuktningar i magen :) Det ser roligt och lite alienaktigt ut, sparkarna är ju inte särkilt kraftiga men de känns. Undrar om bebisarna tror att de är Jackie Chan eller Bruce Lee?

Jag har i alla fall bestämt mig för ett tjejnamn och kanske maken även är med på det tåget, killnamn är däremot lite svårare även om jag har en favorit där. Vi har gjort en liten lista på namn vi kan tänka oss och tagit bort de namn vi lagt veto på.

I går var jag även hem till finaste Anna-Lena och fyndade massor av saker, det visade sig dessutom att vi har gemensamma bekanta, tänk vad världen är liten i bland.

Vi kommer även ses på lördag en sväng då vi ska åka på barnloppisen, och nästa år kanske vi själva kan ställa ut och sälja alla saker :)

Jag fyndade bland annat
-en amningspump
-1 mobil till säng
-Lite kläder
-1 mobil till skötbord
-Babylarm

****

Robban tyckte påsen var mkt roligare

Kommentarer

  1. Så roligt med allt som händer dig, jag har följt dig länge nu och är så glad för din skull! En fråga: var är barnloppisen i helgen? Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Vad gullig du är <3

    Loppisen är i Enköping.

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering