Vecka 23 (22+3)

Snart ska jag i väg och lämna blodprover för levern, jag väljer labbet som har varit bra på att sticka men ligger väldigt långt bort. Men först måste jag frukostvila, jag mår alltid så konstigt efter jag ätit. Lite skakig, svimmningskänsla och ..konstig helt enkelt. Säkert nåt med blodsockret.

Vi har så extremt mycket pollen, allt är alldeles gult och det kliar i näsa, ögon och denna pollentrötthet är hemsk.

Jag har googlat lite med den är verkligen delade meningar om man får ta tabletter eller inte. Nässpray och ögondroppar i all ära, men det är pollenkomat som är värst. Jag ska ju inte till BM förrän om lite mer än en vecka så jag får försöka härda ut tills dess.

Dessutom såg det ut som det ska bli snö på valborg och riktigt kasst väder framöver. Skönt för pollen men tråkigt då jag tänkt ha kjolpremiär. Aldrig är man riktigt nöjd :-)

****
I går tvättade jag vita barnkläder och maken skruvade i hop ena byrån, det blev riktigt bra! Men det gick upp för mig hur mkt blå kläder vi har och hur lite "tjejkläder" (mm..man kan ha blått på tjej, men nej, inte just nu i mina bebisdrömmar;))) vi har och inga ytterkläder överhuvudtaget. Men det är många maskiner tvätt kvar så sen ska allt sorteras i i byråerna så får vi se hur det slutar.

Tänk att jag tvättar bebiskläder! Otroligt!
Första omgången kläder
Byrå nr 1 på plats

Kommentarer

  1. Åh vad härligt att få börja fixa med kläder och boa in ordentligt. Jag längtar tills dess ja. Väntar nog till halvlek ungefär, som ni. :) annars blir väntan så lång. V 13nu här.
    Kram!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så mysigt spännande och alldeles fantastiskt att tvätta små kläder. Som är till oss :)) till vår nya familj ;)

      Vad härligt, vecka 13! Så fort det gått. ;)

      Kram

      Radera
  2. Glömde skriva vem det var ifrån :)
    / Annette :)

    SvaraRadera
  3. Hur tänker du inför framtiden? Kommer du visa bilder på bebisarna?:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror det, kanske det är dags att komma ur garderoben då? Eller kommer jag ens hinna blogga? ;-)

      Radera
    2. Kul! Man är ju så nyfiken och glad för er skull!:-) och vill gärna se bebisarna! Hur går det med namnfunderingarna?:-)hoppas du får fortsatt tid att blogga! Gillar din blogg:-)

      Radera
  4. Så din dotter kan aldrig ha blått på sig? Jag förstår att du vill komplettera med rosa kläder. Men att säga "men nej" till att flickor kan ha blått låter för mig så märkligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo absolut. Men inte just nu;) nu vill jag drömma o njuta och shoppa. Som man ska efter 14 års väntan.

      Radera
  5. Jag sitter i min ensamhet (L sover å jag får äta lunch i lugn o ro) och funderar på vad du ska säga när folk frågar: Är de tvillingar?
    Vad sägs om: Nä, jag har bara fått den väldigt tätt... Eller: Nä, de måste klonat sig... Eller: VA, ÄR DE TVÅ?! Eller: Nej, du ser nog dubbelt...

    Hahehe! Man får ju inte roligare än vad man gör sig!

    Visst är det en sjuk känsla att tvätta sådana mini-kläder? Vem ska ha dem??
    Jag säger fortfarande till mannen nu och då: Det är en mini-människa som kryper runt i vår lägenhet, var kom hon ifrån?

    Målet kommer närmare och närmare!!!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah;). Ja. Det är nog därför jag vill ha åtskilda kläder så alla inge säger; är det tvillingar? Två pojkar ;)) det blir så mkt att förklara då;)

      Radera
  6. Åh så kul att fixa, tvätta och "boa" med bebiskläder. man kan ju inte förstå att dom är så små när dom kommer ut och att det just är en riktig bebis som kommer och i erat fall TVÅ bebisar. Fantastiskt! Och du har all rätt att vara i rosa-blå drömmar, det har jag oxå varit med mina även fast jag inte vetat könet innan. Jag tror du kommer hitta massor på loppisen i maj, men köp inte allt vid första bordet utan kika runt lite och så vem som har bäst priser. Det varierar mycket. Jag har fått plats som säljare så vi kanske träffas :O)

    SvaraRadera
  7. Tavegyl ska vara helt ok och det skrev VC ut till mig när jag var gravid. MEN när jag pratade med specialist sa de att det är betydligt bättre med cetirizin även om det på det paketet står att de inte är ok för gravida. Man blir mindre trött och enligt allergispecialisten var det ingen fara alls. Har ätit dem under två graviditeter utan problem. Nu ska du ju så klart inte experimentera på eget bevåg men nöj dig inte utan att ha kollat upp om cetirizin är ok för dig att ta. Jag blev jättetrött av tavegyl och det är vanligt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering