Vecka 23 (22+2)

Det var så skönt att få komma hemifrån i går, se något annat och träffa bästa dalakompisen. De bor som i ett paradis med ladugårdar, hästar och natur. Vi åkte och grillade, var till sjön och njöt av solen för det var ett fantastiskt väder.

Resan var sådär, att sitta i en bil i flera timmar är ingen höjdare. Till slut gör det ont både här och där i magen och allt trycks i hop. Vi roade oss med att lyssna på pappapodden  på hemvägen, de är lite knasiga men också väldigt roliga. Det gjorde att resan gick mkt fortare.

Jag var ganska trött och är rätt otymplig så jag fick helt enkelt lägga mig på deras soffa och vila lite.

Tyvärr slutade dagen på ett mkt oväntat och märkligt sätt, och mitt i det skulle vi åka hem. Det fanns inget vi kunde göra, ibland är det som det är, men nu har jag drömt om dem och händelsen hela natten.

Katterna var alldeles i gasen när vi kom hem och var överlyckliga. I dag far de runt och jagar solen och jagar insekter på altanen. Härligt med vår!

****
Jag tror jag börjar känna rörelser i magen. Men jag är fortfarande inte säker. Det är som små buffar, det känns väldigt väldigt märkligt. Jag får alltid känsla av att det är nåt annat (som magknip, tarmvred) och min första känsla är att vända på mig i sängen så det slutar. :-) Sen brukar jag komma på att det kanske är bebisarna.

****
I dag tänkte jag börja rensa bebiskläder och tvätta allt, tjata på maken att skruva byråer och sätta upp skenor i garderoben.

Jag ska även försöka vara ute i trädgården och njuta av solen och hoppas på en i övrigt skön dag.



Kommentarer

  1. Du får stirra på magen och om magen rör sig när du känner buffen så är det dina bebisar!

    SvaraRadera
  2. Åh all den tid man kan lägga på att stirra på sin mage :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering