Vecka 23 (22+1)

Det är inte klokt, tänk att jag redan är i vecka 23. Det är lika overkligt nu som i december att jag har två inneboenden. Och även om man är i vecka 23 så är inte toapappersanalyserandet över det minsta.

Jag är med i lite olika tvillingforum där många får tvillingarna för tidigt, i går slog det mig att om de kommer för tidigt och vi måste ligga inne i veckor, hur i all världen gör vi med katterna? Det blir väl att dela ut nycklar till höger och vänster och hoppas alla inte är på semester och kan hjälpa till.

Det är ju iof bra om de håller sig inne till en igångsättning så vi har ett exakt datum.

I går var jag och shoppade lite, jag köpte lite barnkläder, mitt allra första inköp faktiskt :) Det finns så himla mycket fint så man skulle köpa upp halva affären. Det var ett litet kitt med body, mössa och byxor jag tänkte ha till BB.

Och garderoberna är faktiskt klara nu så nu ska de inredas och byråerna ska skruvas i hop. Sen är det dags att börja tvätta och gå igenom alla kläder vi fått.

****
I går fick jag gratisboxen från pampers, lite sådär saker men roligt ändå.



****
Nu bär det strax i väg till bästa dalakompisen, det ska bli så roligt att träffa henne!


Kommentarer

  1. Det ordnar sig med katterna. Om du oroar dig mycket kan det kanske vara bra att se ut ett par pensionat som känns bra.(i alla fall ett försäkringsbolag har en försäkring som ersätter sådan vistelse )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en bra ide, jag ska surfa lite..

      Radera
  2. Det ordnar sig ska du se! Vi har själva 2 hundar och var på neo 8 veckor och det fanns många som hjälpte till, många som man inte tänker på erbjuder sig när det händer sånt.
    Så fantastiskt att ni redan är i vecka 23. Du gör rätt i att köpa lite kläder, det är ju så mysigt :)
    Åh, de där gravidboxarna är ju så fina. Lite konstigt bara att de inte innehåller fler blöjor, när det går åt ca 100/vecka sen menar jag ;-)
    Ta det lugnt och vila när tillfälle ges, var rädd om dig! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hoppas att det löser sig för oss också.

      1 blöja var verkligen snålt. Vad ska vi gör med den liksom :)

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering