Vecka 17 (16+6)

Inte fick jag sova i natt heller, jag tror jag tittade på klockan varannan timme. Men nu minns jag inte riktigt vad jag drömde, det var nåt om..jobbet?

Men i morgon har vi planeringsdag så då kan jag ligga och dra mig lite extra då vi börjar senare, skönt!

Varje eftermiddag nu har det pirrat i magen, väldigt mycket. Svårt att veta om det är bebisar eller om det är en nerv som kommit i kläm, för det är precis så det känns. Lite durrande känsla.

Magen växer och är nu enorm, jag ska be min syster ta kort i helgen, hon är nog bättre på ta kort än maken. Hoppas jag :)

Jag såg att det var lakritsfestival i helgen, hoppas syster med familj vill gå på den för jag älskar den festivalen! Åh, så mkt gott det finns!

Annars vet jag inte alls vad de har för planer, det vet man aldrig med dem. Eller hur många de är som kommer, det brukar visa sig.

****
Jag ska sträcka ut lite frågetecken här om UVI, jag slutade med antibiotikan i söndags, sen ska jag tillbaka dit efter några dagar för att se om bacillerna är borta. Så jag har själv valt måndag för det är den enda dagen jag kan komma från jobbet.

Jag tycker magen lugnat sig lite, jag har lite ont här och där men inte lika hård på magen och ev sammandragningar.

Jag kan också tipsa om att man inte ska googla på sammandragningar, har man minsta antydan till oro så blir den garanterat värre.

****
I dag ska jag till stallet och hälsa på mina gamla ridkompisar, det ska bli så roligt att träffa dem igen! Hoppas alla kan komma!

Sen blir det hem och städa lite, så det ser någorlunda ut innan syster med familj kommer.



Kommentarer

  1. Min samtalsterapeut var bestämd över att jag inte fick googla, men om jag inte kunde låta bli så fick jag bara läsa på 1177 och vårdguiden (samma sida idag?). Ja familjeliv är fruktansvärt att läsa på, jag känner igen mig när du skriver att man mår så mkt sämre än innan, usch! Men intrycket av allt du skrivit om denna graviditet så verkar allt vara som det skall.
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering