Vecka 14 (13+4)

Tänk att jag är gravid med tvillingar och är nu i vecka 14. Det är ju inte klokt. Några gånger om dagen kommer jag på det och blir alldeles..stum. Det är otroligt, efter så många år.

De andra gångerna tänker jag: Herregud, hur ska vi överleva? Hur ska det gå? Hur kommer våra liv bli? Jag är inte redo...Kan vi trycka på pausknappen? Hahah:)

Nu börjar jag få något sorts boapanik, måste fixa allting och vad ska vi ha och vad kommer det att kosta? Hur ska vi göra och hur ska vi möblera? HUR? De kommer ju SNART :)

Ja, ni hör. Mina orostankar går ju mest till tvillingarna, så försöka plita ner det där på ett papper? Jag skulle ju fasiken behöva ett helt block.

Magen börjar växa rejält, nu är jag inte småfet längre, jag ser absolut inte mina fötter. Var ska detta sluta? Jag måste försöka väga mig i veckan och se om jag gått upp något i vikt. Jag tycker jag sköter mig rätt okey med maten så jag är inte orolig. (bara lite då) Jag cyklar (med döden som insats, skitjobbigt) varje dag till jobbet så lite motion får jag i alla fall.

Jag kan just nu ha typ..5 tröjor på mig, resten börjar bli för små. I dag har jag den fina Bebiströjan :)

I övrigt är jag en riktig soffpotatis just nu. Lelös och trött, att ta det lugnt verkar min hjärna ha tagit på allvar i alla fall.

****
Katterna är i alla fall i gasen, lite oro har jag över vår 13-åriga Stiina som börjar bli lite gammal. Inte vet jag om det är värt att ta en seniorkontroll på henne. Hon hatar veterinären över allt annat.

Ok. Kattoro ska upp på listan.

****
Bjuder på en film om kattigloon, Robban anser att det är hans, stackars Greta har just lagt sig i bädden. En liten terrorist är han! Hoppas ni kan se den! Lägger en liten bild under som kompensation annars..kärlek
Kommentarer

 1. Läser din blogg dagligen men har inte kommenterat tidigare.
  Grattis till tvillingarna!! Jag har själv inte tvillingar men 1,5 år mellan, det är jobbigt men underbart...
  Jo till sak, jag ska sälja min Donkey om du kanske skulle va intresserad? Ge mig din mailadress så vi kan få kontakt i sånna fall.

  Trevlig dag!
  Hälsningar Lo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lo

   Vad ska du ha för den och vilka delar finns?

   Tack :)

   Radera
  2. Vi hade tänkt runt 9000 för den. Den är beige bas och antingen 2 gula eller en röd och en blå sufflett. 2 sittdelar och en liggdel ingår, extra liggdel kan du säkert hitta ganska billigt.:) sorgligt att skiljas från denna underbara vagn men tiden är inne. Barnen är idag 3 och 4 år.

   Jo så ingår såklart regnskydd, två sommarsuffletter(a600kr), vagnen är köpt ny i en butik i Sthlm.

   Säg till om du vill att jag skickar lite bilder.
   Tänkte att jag frågar om du är intresserad innan jag lägger upp den på Blocket.

   /Lo

   Radera
  3. Det känns lite tidigt att köpa barnvagn ännu, så jag tror vi avvaktar. Vi håller fortfarande på att kolla utbud och vad vi kan tänkas behöva..

   Tack för din omtanke!

   Radera
  4. Ok, ja det är en hel del saker som skall till:)

   Lycka till med allt!

   /Lo

   Radera
 2. Fantastisk kattfilm :-D Älskar katter och alla bus dom gör... har inga själv, men det kanske blir nån framöver.

  Läst din blogg länge och följt din kamp och som alla andra oroat mig och gått in dagligen för att få nyheter när nåt varit på gång. Är så in i baljans glad att det lyckades denna gången- kanske lite sista chansen? Och att ni bestämde er för att chansa på två- för oavsett om ni bara fått en och varit lika lyckliga för det så kan ju tanken på syskon komma upp längre fram och det kanske inte hade gått (??? vet att du fyllt 40 och kämpat länge, man ska visserligen aldrig säga aldrig men...) - nu har ni löst alla såna tankar på ett bräde :-D Visst det kommer säkert bli jobbigt- men ta det när det kommer och var inte orolig för att du inte ska vara redo- alla känner så och vet du- när dom väl är här kommer du vara så redo så det finns inte!!! Små mirakel som kommer ta över ditt liv helt och hållet- ja det får du ju vara beredd på förstås- ditt liv kommer aldrig bli det samma och sorry Robban- du har varit mattes bäbis men nu kommer du få konkurrens som heter duga ;-) Alla lyckönskningar som finns i världen till er- ni om NÅGON förtjänar detta :-)

  Anna i gbg....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina kommentar, visst är det så. Det är bara att hjärnan inte vill samarbeta med såna tankar :)

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek