Vecka 14 (13+1)

Klockan 04.30 vaknade jag av att jag trodde det var krig i huset. Någon skrek som en stucken gris och försökte bryta sig i i sovrummet. Det var katten Stiina (13 år) som uppenbarligen fått nog av vårt sovande och när jag klev höll hon på välta mig och sprang runt och tutade. Sen gick hon och la sig (!).

Ja, det var ju ett mysigt uppvaknade, katten Robban blev ju såklart glad och kröp ner under täcket hos mig och trängdes där tills det var dags att kliva upp.

Men jag har faktiskt sovit 5,5 timme på raken utan att vakna en endaste gång. Jag tror det är nytt rekord!

****
I går var jag på KBT nr 2, jag tycker det är spännande och bra men hon är lite väl långsökt ibland och jag tycker inte jag riktigt får fram det jag vill.

I går pratade vi om hur beteende, tankar och handling hänger i hop. Hur kommer det sig att man oroar  sig för vissa saker och vad gör jag i dem situationerna. Jag fick ta en typisik situation som gör att jag oroar mig mycket och så gjorde vi ett flödesschema. Jag tog bilkörning till okända ställen som är ett stort orosmoment och jag måste alltid reka först, kolla p-platser osv..

Jag gissar att någon hemläxa kommer att bli att köra till ett okänt ställe utan att reka först. Nu anser jag att jag utsätter mig för en massa saker som jag är fullkomligt livrädd för varje dag. Som hästar, mitt jobb och andra saker. Men jag förstår poängen.

Jag fick även hemläxa att jag ska skriva en orosdagbok över hypotetiska och verkliga saker jag oroar mig för tills vi ses nästa gång. Nu blir det inte nästa vecka utan jag fick en tid först veckan därpå.

****
I dag tänkte jag vi ska åka till en barnaffär i närheten, vi har bara en så jag vill spana lite, jag känner mig ju helt borta i den världen och förstår mig inte alls på barnsaker. Jag vet inte ens vad jag ska ha eller behöver. Så idag är det spaning, jag måste erkänna att jag känner mig mer hemma i en bilaffär bland wonderbaum och förgasare :)

Sen blir det ju tyvärr melodifestivalen, jag avskyr det och maken älskar det. Men så är det ju att vara gift. I bland får man bara stå ut.Stiina myser i solen förra sommaren

Kommentarer

  1. Jag tycker också melodifestivalen är tråk... Men vad gör man inte för den man älskar ;) kram från Trelleborg

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek