Vecka 13 (12+4)

KUB-test i dag. Jag ser faktiskt inte framemot det alls, nu känner jag mig mest skräckslagen. Men jag tycker det är viktigt att vi gör det, så vi vet.

Jag minns när vi var i väg och gjorde KUB med Isak i höstas, jag tyckte det skulle blir så roligt att träffa honom även om jag var orolig att han inte skulle leva eller nåt skulle vara knas. Men det visades sig vara mycket värre än så. Fast det förstod jag inte när jag låg där, jag sa till barnmorskan flera gånger att han var så fin, han var så perfekt tills hon i slutet sa att det var nåt som var fel.

Det sitter som djupa spår fortfarande, så även om det ska bli lite roligt att träffa tvillingarna är det faktiskt mest läskigt just nu.

Eftersom vi ska vara där sent så kommer jag gå till jobbet lite senare, jag har så himla mycket flex och det är skönt att ta det lugnt även om jag vaknade 04.50 och inte kan somna om.

****
Appråpå jobbet så verkar det urarta nu igen, någon är missnöjd och sprider sitt missnöje till andra som då blir osäkra och vill byta jobb. Det är så jäkla mycket gnäll. I stället för att hålla i hop och ta i tu med saker så gnälls det, ingen säger nåt på mötena utan det bildas små subgrupper. Är det dags för massa uppsägningar nu?

Vi är flera som tycker att det är någorlunda okey, som ser förändringarna och vet att det kommer bli bättre.

Jag har aldrig varit med om en gnälligare och svagare yrkeskår utan yrkesstolthet och kämparglöd. Så fort det blir lite jobbigt flyr alla och tror gräset är grönare på andra sidan. Jag märker att det ligger i deras kultur, influenser från deras utbildning, många är unga och oerfarna. Jag kan säga att jag verkligen skiljer mig från mängden, jag har en annan syn och ett annat helhetstänk, jag är dessutom lite äldre.. På gott och ont.

Mina gravidhormoner gör det inte lättare så jag läxar upp var och varannan person, försöker säga från, få positiv anda och laghållning och suckar över dem. Jag är nog inte lätt att tas med just nu.

****
I går kom bädden från Kinasajten där maken brukar beställa olika saker, det tog 4 sekunder så kastade sig Robban över den.

Sen har han sovit i melonen i natt. Men det är en annan sak :)






Kommentarer

  1. Håller tummar och tår för att det ser perfekt ut!

    SvaraRadera
  2. Stort lycka till idag! Ska hålla tummarna för att allt ser bra ut, vilket jag är säker på att det kommer göra! :-) Men jag förstår att det är skrämmande att genomföra ett KUB till.

    SvaraRadera
  3. Tänker på dig och mina tummar är reserverade för er idag.
    Längtar att få höra hur det gått och att allt är bra med dig och de små.

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  4. mamma till 3 och mormor till 1018 februari 2014 kl. 09:21

    Vet inte hur jag ska kunna jobba idag när jag måste hålla tummarna, hela dan ?
    STORT STORT Lycka till.
    Det måste bara gå väl, det ÄR er tur nu.

    Kram från Trelleborg.

    SvaraRadera
  5. Tänker på dig idag och hoppas och tror att det kommer att gå bra!

    SvaraRadera
  6. Det kommer gå bra! Jag ska tänka på dig hela dagen!

    Att vara ofrivilligt barnlös och aldrig få ett plus är en sorts sorg, att vara ofrivilligt barnlös och få plus som slutar i elände är en annan sorts sorg. Du har fått uppleva båda graderna av helvetet så såklart det känns jobbigt inför kub.

    SvaraRadera
  7. Åh vad jag håller tummarna för dig idag!! Jag hoppas det blir en härlig upplevelse! Kram

    SvaraRadera
  8. Håller tummarna idag! Jag hoppas att du har glada nyheter åt oss senare idag! Uppdaterar du så snart du kan? Jag kommer vara orolig hela dagen och om uppdateringen dröjer kommer jag genast tro det värsta. Lycka till idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jessa! Jag förstår att du är orolig, men låt Cecilia uppdatera när hon vill. Det är inte säkert att hon orkar/vill göra det så fort hon kommer hem. Hon ska inte behöva vara stressad över att blogga så fort som möjligt.
      Lycka till Cecilia - tänker på dig!

      Radera
    2. Jag anser att "så snart du kan" även innefattar "så snart du vill och orkar". Jag kräver INTE att Cecilia ska blogga om hon inte vill eller orkar! Har jag skrivit att hon ska stressa för min skull? Nej, det har jag inte skrivit och det menar jag inte heller. Jag tror att Cecilia har förstånd till att förstå att jag INTE menar att hon ska känna press och stress att uppdatera. Jag skrev om min oro för att hon ska veta att det finns folk som BRYR sig och oroas med henne och maken, inte för att stressa henne på något sätt.

      Radera
    3. Ok, jag är ledsen om jag missförstod dig!

      Radera
  9. Håller tummarna, tänker på er och hoppas att allt ser bra ut!

    SvaraRadera
  10. Jessa: Jag förstår att du säkert inte menar att stressa Cecilia men genom att uttrycka dig som du gör så lägger du ju faktiskt press på henne att uppdatera snabbt, för "annars kommer jag tro det värsta". Inte helt schysst mot någon som har GAD.

    SvaraRadera
  11. Om Cecilia tar illa upp av det jag skriver eller om det jag skriver ökar på Cecilias stress så ber jag såklart om ursäkt. Till Cecilia: jag hoppas att jag inte har ökat på din stress. Jag håller tummarna att allt går bra för er.

    SvaraRadera
  12. Tankar hos dig idag. Hoppas allt gått bra, trots den stora påfrestningen med oro och annat. Varma kramar!

    SvaraRadera
  13. Spännande, håller givetvis tummarna men jag är övertygad om att det blir bra. Oddsen är ju på er sida!! /Skade

    SvaraRadera
  14. Tummarna hålls stenhårt här - hoppas av hela mitt.hjärta på ett bra resultat idag!
    Kramar

    SvaraRadera
  15. Hej!
    Hoppas allt gått bra idag, mina tankar har varit med er!
    Vad jobbar du med/som?
    Kram

    SvaraRadera
  16. Hållits tummar även här, ser fram emot att få läsa i morgon

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering