Vecka 12 (11+2)

Tänk att jag är så trött på morgonen, i går fick jag ta en powernap efter frukosten för jag var så trött. Det är samma den här morgonen, efter frukost och dusch är jag helt förstörd, det är som jag sprungit marathon.

Dessutom är humöret väldigt retligt, redo att slå ner vem som helst. Jag drömmer mycket konstiga saker på nätterna, i natt drömde jag om hästar och IRA. Känns ju vettigt...Not.

Magen har definitivt växt, nu kan jag inte ens ha mina extra stora byxor utan det måste bli de fruktansvärda mammabyxorna. Hemska. Hemska!

****
Middagen i går gick utmärkt, kompisen hade med sig oxfile och hallon med glass till efterrätt, jag gjorde potatisgratäng som blev fantastisk.

Hela middagen blev god men efterlämnade en sträng av matångest så nu måste jag gå ut på promenad i dag, tyvärr utan solsken, den har vi inte sett på 2 veckor tror jag.

I övrigt blir det en lugn dag, har inte tänkt göra många knop förutom lite måsten här hemma.

****
Bjuder på en liten mysbild när alla trängt ner sig i melonen (utom Greta) och myser i värmen i badrummet.


Kommentarer

  1. Inte så lätt med kläder. känns jobbigt när det inte sitter bra,jag blir nästan på dåligt humör. Vilka raser är det på dina katter?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, det ska vara snyggt och sitta skönt!

      Jag har en cornish rex, skogkatt och en huskatt.

      Radera
  2. Hej, vad skulle du ha valt? Fullfölja 2 makeinseminationer (första misslyckades) sedan börja med IVF. Eller köra direkt på IVF. Vi har försökt själva i 5 år.

    SvaraRadera
  3. Svårt att säga när jag inte vet bakgrund eller orsak.

    Jag är inte heller någon expert men tänker spontan att Ivf är ganska slitsamt och en helt ny värld om man aldrig gjort det förut.

    Har ni bra läkare som ni pratat med? Vad säger de om er chanser? De måste ju kunna rekommendera vad som är bäst för just er.

    Lycka till

    SvaraRadera
    Svar
    1. De har inte hittat några fel på oss, men tydligen är chanserna på makeinsemination rätt så små. Vi går på sophiahemmet, men för IVF kommer vi gå genom landstinget och får då byta till karolinska. Känns som allt är en djungel. När vi gjorde inseminationen så blev jag stimulerad till ägglossning. Är det lite samma sak? Med tanke på hormoner och så? Jag ska googla runt lite och söka lite svar. Tack! Lycka till till er, följer din blogg men har aldrig kommenterat förr.

      Radera
  4. Asos.com har rätt mycket gravidkläder till ok priser, vet inte hur de har det med större storlekar men kan ju vara värt ett besök. Jag köpte nästan alla mina gravidkläder på tradera, billigt och kläderna är ofta inte använda mycket.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering