Vecka 11 (10+3)

Så var det måndag igen, jag förstår inte vars helgerna tar vägen och då var jag dessutom ledig i fredags.

I går röjde vi ut mellanrummet, vi ska sälja vår imac och behöver således inte skrivbordet och stol osv där längre. Det kändes lite konstigt för jag har ju ändå suttit där i många år och bloggat. Nu är jag hänvisad till soffan på morgonen i stället.

Skrivbord med tillbehör tänkte vi sälja på blocket. Imac ska säljas till ett företag och vi får faktiskt någon tusenlapp för den, trots den är från 2009.

Det blev väldigt tomt i rummet, vi har fyllt ut det med andra saker men det blev lika tomt för det. Förhoppningsvis ska det ju bli barnrum där. Tills dess får det se ut som det gör.

****
Ryggen är inte ett dugg bättre, snarare tvärtom. Jag förstår inte vad det är som utlöser det onda. Jag har gjort allt och inget fungerar. Nu har det blivit värre senaste veckan. Jag kör med min lilla kylklamp, nog lindrar det för stunden men inte så mkt mer.

I övrigt är det rätt okey, illamående från och till, trött med varma fötter och ett fantastiskt humör (not).

Jag funderar och tänker mkt, senaste i morse låg jag och funderade på om man kommer tillhöra sin lokala BVC automatiskt eller om man bara gör det om man gått på MVC där, jag funderade också över hur jag ska kunna ta mig till min MVC när jag blir större? Det är en rejäl promenad med värsta trappan.

Ni ser.

Inte ett lugn minut i denna hjärna inte.

****
Maken tog kort på magen. I min gosetröja och goseBH.

Inte vet jag, den blev mest konstig och jag ser lite småfet ut.

Men i alla fall. Nånstans måste vi ju börja.





Kommentarer

  1. Nej, men oj, du har ju fått en söt liten bebismage! Så fin!

    BVC väljer man, som allt annat. Jag har glömt bort nu, men får känslan att min MVC tog upp frågan med mig. Jag hade MVC inne i stan och BVC hemmavid.

    På något sätt fixar sig allt. Kanske kommer du må jättebra och inte alls ha problem att röra dig framåt slutet. Och är det jobbigt så får man till det ändå. Minns fortfarande min MVC-besök på slutet. Buss till närmsta hållplats och sedan små långsamma steg några meter för att stanna och vila och så några steg igen och vila... Och så höll det på tills jag stapplade mig in på mottagningen. Men, det gick!

    Njut ordentligt av fina magen nu!

    Varma kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så det väljer man? Jag måste fråga min mvc nästa gång hur sånt går till!
      Kram

      Radera
  2. Så fin mage redan ju!!

    Angående varma fötter, jag hade också det och jag tyckte set var sååå jobbigt. Hade det dock bara när jag skulle sova, ett tips är att använda fotspray eller gel som kyler. Om du störs av det vill säga :)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också det när jag sovit, märkligt fenomen!

      kram

      Radera
  3. Tips mot varma fötter: vete-socka från Life. Som en vetevärmare i sockform. Men istället för att micra den varm lägger du den i frysen så den blir kall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken bra ide! Det ska jag invenstera i!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering