Härligt och sorgligt

Underbara helg! Tänk att en extra dag kan göra så mycket, hela jag känner mig alldeles glad. Det bästa av allt är att bästa dalakompisen kommer nästa vecka. Som jag har längtat efter henne. Det ska bli så underbart!

Nu på morgonen har jag lagat lite kläder, rengjort ugnen, plockat tvätt och lekt med katterna. Det har i alla fall fördelar med att inte sova, man hinner en himla massa.

I dag tänkte vi åka och handla och pröva att åka förbi slaktarn som finns i kommunen bredvid oss. Det sägs att de ska vara toppenbra.

Sen bär det i väg till graven och tända ljus till Isak. Jag fattar inte om det var i går eller idag man ska tända ljus? Jag är fortfarande osäker på om jag ska vara med på minnesmässan eller inte, jag tror den börjar vid 16. Jag är ju inte det minsta troende men sjöng i kyrkokör i ungdomen och tycker väldigt mycket om körmusik.

Sen är det själva tanken. Att minnas. Om jag går så är det väl bäst att ta med sig mängder med näsdukar.

****
Snart är det väl dags att påbörja medicineringen, jag har inte riktigt bestämt hur långt innan jag ska börja med prednisolonet och trombylen. Men jag vill förbereda mig väl denna gång. Har ni som varit med ett tag idéer på hur jag ska lägga upp medicineringen? Är den 18/11 som jag tänkt från början för sent?

****
Appråpå kroppen så har mitt ansikte nåt konstigt för sig. På jobbet framförallt så är det alldeles rött och pulserande.  Jag har provat med allergitablett men det verkar inte göra nån skillnad. I mitt gamla rum på jobbet hände inget sånt här. Skitjobbigt och hemskt irriterande. På måndag tänkte jag prova mitt gamla rum och se om det händer där med.

Man kan ju inte gå omkring och se ut som ett stopplyse hela dagarna...

Vad har ni för teorier? Jag har många, både bra och dåliga.

****
Bra saker

-Jag har fått ledigt hela jul och nyår. Underbart! Första gången någonsin
-Bästa dalakompisen kommer!

Med gårdagen:

-Ledig! :-)
-Shoppingen

Mindre bra saker

-La mig på Robban i morse (han ska ju absolut trängas med mig) och han bet mig i armen
-Bedrövlig sömn i natt, massa skumma drömmar, drömde att maken var homosexuell (!)
-Sista avsnittet på the real housewives of beverly hills. Hur ska jag överleva?

Älskade barn, du saknas oss

Kommentarer

  1. Jag bor precis bredvid slaktaren :) kanonbra kött. Lite dyrt men Såååå värt det. Bara att säga vad man ska äta till middag så kommer de med bra förslag. Tack igen för prednisolonet. Kram, Annette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var dyrt men fint! Dit kommer vi åka igen.

      Kram

      Radera
  2. Härligt fin lördag! Igår var den officiella Halloween. Idag tänder man ljus på gravarna. Men många gjorde det redan igår med.
    Kan nog göra som man vill egentligen. Många regler för sorg..
    Helgkram till dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, fast jag vill så gärna göra rätt :/

      Kram

      Radera
  3. Det spelar ingen roll när man tänder ljus, och inte heller var.. Men jag tror att själva allhelgonaljuständandet är idag.. Huvudsaken är ju att minnena finns och tankarna på dem man saknar.

    Ang ditt ansikte.. Har du mycket elgrejer på jobbet.. Elallergi? Lysrör som påverkar? Dålig dator som strålar? Vet inte så mycket om detta men tror helt klart att elen kan påverkar oss på olika sätt. Hoppas du hittar nån förklaring.
    Hoppas du får en jättebra helg...

    Massor med kramar från
    Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkade vara i går, det var massor av ljus! Otroligt vackert.

      Jag brukar reagera på sånt och har inte lysrör osv på. Skumt att det kommit efter 1 år.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering