Gynrapport vs barnlöshet

Åh, så skönt. Allt gick nästan vägen. Nästan. Om man jämför med den andra gyn så är hon supertrevlig. Så jag tänker aldrig mer gå till den ryska gynen, nu får det vara nog. (okey då, vid extrem kris)

Hon gjorde vul och såg 2 cystor, men det är ju dem jag alltid har så det är ingen fara. Hon såg inga problem med nytt försök.  Hon skrev remiss för blodproverna på HIV, hepatit osv. Jag fick ut progynon och progesteron. Men hon glömde ju doxyferm. Men suck. Jag ringde sen och sköterskan skulle lämna meddelande att hon skulle skriva ut. Så nu hoppas jag att hon gör det.

Jag fick en ny tid och kolla slemhinna nästa vecka. *puh* Så nu ska jag åka och lämna blodproverna tänkte jag, jag har gått vid 13 varje dag nu så det är väl lika bra att fortsätta slita på min stackars flex. (och kollegors tålamod.)

Jag passade även på att klippa mig, det blev SÅ snyggt, jag såg nästan ut som en ung Jackie Onassis (nästan) Men nu efter duschen så…Ser jag mest ut som ett troll. Var tog frisyren vägen?

****
När jag var på g hem sms en gammal kollega som nu mer är chef att de sökte personal, hon undrade om jag ville söka. Men det har jag redan gjort :) Roligt att hon tänkte på mig.

En annan fd kollega fb mig och berättade att hon är i vecka 6 och hennes man vill inte ha barnet. Hon är 40+ och hennes enda önskan är att få barn.

Okey.

Jag är både glad och ledsen för hennes skull men jag känner att jag inte riktigt kan hantera barnbesked än. Såret efter Isak och barnlösheten är fortfarande så stort.

Så nu har jag grubblat halva natten över livets vändningar. Vad gör jag om vi förblir barnlösa? Kommer såret i mitt hjärta alltid vara så här?

Jag tänker på Isak varje dag, vi går ner och tänder ljus vid minneslunden varje vecka. Älskade barn.


Kanske det blir ett kattpensionat i alla fall?

Kommentarer

  1. Jakteneftertotallycka20 november 2013 kl. 06:54

    Va skönt att Gyn var bättre! Ett steg framåt.
    Ja, jag fortsätter hålla tummarna för kattpensionat. Tror att det inte bara behöver vara en dröm, utan din lyckliga verklighet. Och du förtjänar att vara lycklig!!! Men visst är det tufft att starta eget. Hoppas att du en dag lyckas nå din dröm. Och vänta inte för länge så att det till slut är för sent. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tänk så viktit det är att få rätt läkare!

      Det skulle vara så häftigt! En dag så...

      Kram

      Radera
  2. Fint att du fått i en gyn dom funkar.
    Förstår att du saknar Isak. Han kommer alltid att finnas i ditt liv, men såret blir mindre......
    Du kommer att göra Isak till storebror, det är jag säker på.
    Du har ännu god tid, även om det inte känns så.
    Viktigt att vara positiv när du försöker igen.
    Kram
    Ahm66

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas verkligen det är så. Även om jag inte alls vågar hoppas.

      Kram

      Radera
  3. Du kommer lyckas! Du kommer bli tvåbarnsmamma! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas det. Ett räcker bra. men gärna 4 oxå ;-)

      Radera
  4. Förstår att du saknar din fina lilla Isak..
    Jag hoppas, tror och håller mina tummar stenhårt för att du snart ska få hålla er bebis i famnen <3
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna hårt för att Isak ska få blir storebror o att lillasyster eller bror få växa upp på ett kattpensionat. Hoppas att ni får världens bästa julklapp i år i form av ett plus.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering