vilket jäkla misstag :(

Jag är så stolt över Ceciliamössorna och underbara Lilla Vilda som gör det här för oss. Så jag råkade trycka gilla på Facebook. Efter en stund kom jag på att ALLA ser ju vad jag gillat och på så sätt hittar min blogg.

Panika in på FB och tog bort mitt gilla. Men på kvällen så FB min kollega till mig att hon hade sett att jag har en blogg. För i helvete. Vem mer har sett det då? Nu känner jag mig rätt trygg med henne men jag har alla möjliga människor på min FB.

SÅ: Ni som hittat hit av mitt misstag och känner mig SLUTA LÄSA. Det här är min innersta tankar och jag vill kunna skriva vad jag vill här. Du läser väl inte dina kompisars dagböcker? Eller?

Om du vill fortsätta läsa så säg till mig så kan vi ta den diskussionen. Om du ändå kommer tjuvläsa så kommer jag både bli arg och besviken.

mmmkey?

Okey!

****
Så till gårdagen. Fantastiska fina stall. Vi var 15 stycken som skulle rida ut i skogen, både stora och små. Jag fick hästen som jag hade första gången, snäll och lite som en ferrari. Hon var trygg och rida och otroligt mysig, men traven. Herregud traven! Man skuttade upp och ner som ett popcorn, omöjligt att rida lätt.

Det gick över stock och sten, små och stora stiga. Vi hade sån tur att just när vi red så regnade det inte. Men både före och efter!

Ridläraren berättade att jag kommer få en plats där from v 45! På torsdagspasset! Fantastiskt! Jag blev så himla glad samtidigt som jag blir lite ledsen. För jag älskar mina ridkompisar på gamla stallet, jag känner mig trygg där och kommer sakna dem. Jag ska ju dessutom jobba där 2 pass framöver, så jag mailade gamla stallet och berättade som det var. Undrade om jag kunde rida hos dem tom v 45 och om det är ok att jag jobbar mina 2 pass.

När jag kom hem hade maken lagat mat och hällt upp ett glas rosevin. Vi har ju måååånga flaskor att göra av med sen festen. Första gången jag intar vin sen april. Smakade sådär och efter två klunkar blev jag supertrött.


****
Underbara kompisen köpte vårt tillgodokort på Ikea, vi hade ju 3000 kr där så hon köpte det rätt av. Fantastiska människa! Så skönt att få in lite pengar!


****
I dag blir det promenad och ev åka och fika. Eller om vi ska vara hemma och mysa. Vi får se.




Kommentarer

  1. Rackarns FB som gör som man inte alls vill..
    Du kanske ska lösenordskydda din blogg? Det är förstås lite tråkigt då folk inte har så lätt att ramla in på den men det kan kännas tryggt att få sina innersta tankar lite mer skyddade,
    Önskar dig en riktigt skön söndag.

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men jag vill att den ska vara öppen för jag tror att min historia har en del att lära ut eller åtminstone få folk att vakna till.

      Kramar

      Radera
  2. Förstår hur det känns. Paranoian går i vågor för mig. Ibland känns det som att jag lever ett dubbelliv. Eftersom mycket är hemligt, som jag är öppen med på bloggen.

    På blogspot är det lite knepigare för folk att läsa skyddat. Jag har för mig att du måste skicka inbjudan till en massa mailadresser.
    Wordpress kan skydda enstaka inlägg med hjälp av lösen. Hoppas blogspot kommer på en sådan variant snart också. Kanske HTML-koda själv?
    Http://omlivetefter.blogspot.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så känns det. För det är skillnad att skriva rätt ut i etern än för de som man känner.

      Tror jag inte tänker lösenordskydda.

      Kram

      Radera
  3. Om dina innersta tankar är dina egna måste du skriva i egen dagbok, på nätet är du ALDRIG anonym! Sorry men så är det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är väldigt medveten om det. Men det är skillnad att låta dem du jobbar med läsa och människor som är i samma situation eller varit med om liknande läsa.

      Sen har jag en del som vet vem jag är och känner mig irl. Men det har jag valt själv.

      Radera
    2. Så jävla onödig kommentar från "anonym" det är klart man vet att folk kan läsa vad som står på nätet, grejen var väl att det inte var meningen att bli offentlig för de bekanta, vänner och familj man har på fb.
      Skulle någon av dessa ändå ha ramlat in av en slump tidigare så finns det ju många "Cecilia" i Sverige och då är det ju inte självklart vem man är. Alltså inte lika sårbart!

      Så håll onödiga kommentarer för sig själv! Man kan såra mer än man tror!

      Radera
  4. Hej! Hittade till din blogg när du hade plussat och har sedan dess följt den varje dag. Varje dag väntar jag efter dina inlägg för det har blivit så att jag tänker på dig/er varje dag, det känns som jag känner dig, som jag är en nära vän till dig, en vän som förstår dig och lider med dig, jag har gråtit många tårar för er sorg. Jag har känt er sorg i mitt hjärta. Allt detta genom en blogg trots att jag inte alls vet vem du är egentligen.
    Nu blev jag verkligen upprörd för din skull... jävla facebook!!!! Förstår verkligen din ångest.. extremt jobbigt..... men håller med ovanstående du kanske ska lösenordsskydda din blogg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, vad roligt att du hänger med mig på min resa!

      Det är ju det som är tanken när jag bloggar. Att dela det som är runt omkring mig med er.

      Jag har ju blivit öppnare med allt efter åren går i min blogg. I början skrev jag under pseudonym samt använde aldrig namn och platser.

      Är man duktig kan man säkert leta reda på mig och mitt namn ändå.

      Om jag hade lösenordskyddat den hade du aldrig hittat hit. Och jag vill ju ha er alla här.
      Kram"

      Radera
  5. Men raring hur kan de veta att det är just din blogg? Ledsen om det ställt till det för dig! Jag tar gärna bort länkarna om du vill!!!!

    Men alla mössor finns ute nu och säljer som smör i solen - hoppas det kommer ge både ett litet tillskott OCH göra så folk får upp ögonen för att det finns människor som ni - underbara fina som får gå igenom så mycket för att de har en enda önskan. Vi tar detaljerna på mailen längre fram.
    KRAM!!
    Nenne

    SvaraRadera
    Svar
    1. För att det står Cecilia och isak kanske ;-)

      Nej, det är inte ditt fel, det var jag som klanta mig. Det är en otrolig ära och jag känner mig hedrad att du gör det här.

      Kramar!!

      Radera
  6. Jädra Facebook! Ett litet knapptryck och vips händer det grejer utan att man hinner med! Vilken fantastisk grej det här med mössorna, fina människor det finns! Massa kramar/N

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den lever fasiken sitt eget liv! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering