Besök & försäkringskassan & mössor

I går tänkte jag på Isak hela dagen och nu på morgonen vaknade jag så ledsen, har haft lätt till tårar hela morgonen. Så där så det gör ont i hjärta och själ. Jag tittar ofta på hans lilla hand, tänk att han var vår lilla pojke. Hur kunde det bli så fel? Undra hur han hade blivit utan sina skador, en stark liten fotbollskille?

Jag tänker så mycket på allt som hänt men är även lätt skräckslagen inför framtiden. Vad har tiden framför oss med sig? Vad händer när våra ägg tar slut, orkar vi med en till donator? Har vi råd?

 Mer sorg eller kanske lycka?

Jag undrar oxå om de har grävt ner honom i minneslunden nu eller har de gamla tanterna på expeditionen tappat bort honom? Jag förstår inte heller varför det känns så tungt att hälsa på honom, jag vill gå dit men jag gör det inte.

Jag har satt ut en till dödsannonsannons i en annan lokaltidning som går över 3 kommuner, de var så himla rara och gulliga och bjöd på färg på nallen i dödsannonsen.

****

Jag vet inte riktigt vad jag ska ägna all min energi åt så jag slipper tänka så mycket. Min gamla ridskola verkar ju helt omöjlig just nu och svarar inte när de kan stoppa in mig i en ny ridgrupp. Lika bra det kanske för det är svindyrt att rida. Den nya ridskolan jag varit på, har kö på flera månader till sina ridgrupper.

Dagarna går så fort, jag får nästan jobbpanik. Det är ju så oerhört stressigt på jobbet och alla bara slutar hela tiden. Jag tror vi nu är 3 kvar sen jag började förra året, de andra 15 har bytts ut. Samtidigt saknar jag jobbet för när jag väl är där så finns inte utrymme för annat.

I dag kommer det kollegor hit och lunchar, jag vet inte om det är en eller flera. Men en av tjejerna jobbar inte på samma avdelning som mig men har ändå hört av sig och varit ett väldigt bra stöd trots vi inte känner varandra.

Måste tipsa om Lilla vilda, min kompis och underbara sömmerska som syr och samlar in pengar till oss. Ni hittar henne på facebook och på Lilla Vilda, mössorna kommer dock bara visas via Facebook. Hon har fin bild på mössorna oxå. Gå in och kika

Utdrag från facebook
Jag har absolut inte glömt "Ceciliamössorna", den spetsiga mössan där 10:-/mössa kommer gå till Cecilia och deras äggdonation. Har blivit lite försenad pga sjukdom, men hoppas kunna sy klart en första omgång och lägga ut annons till helgen.

Mössorna är alla fleecefodrade och kommer kosta 125:-/st inklusive porto.
Förhandstitt - ny mössa!

Spetsiga fleccefodrade mössor i stl 40-58 i många olika tyger. Jag ska sy dem till "minnet av Isak" enligt tidigare inlägg och vill kolla upp alla detaljer innan jag kan börja sälja. Hoppas ni köper många mössor!



****
Jag har inte hört ett enda ord från försäkringskassan, maken fick sitt beslut redan förra veckan. Ska jag slåss med dem nu oxå? Det orkar jag verkligen inte. Jag behöver verkligen pengarna för nästa lön kommer ju bli lika dålig.

De kan väl ringa och fråga om de undrar över nåt?

Lilla Isak, jag tänker så på dig.




Kommentarer

  1. Jag hittade inte ceciliamössan på hennes sida. Kan du länka?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hittar de bara på facebook, men jag säger till henne att vi vill ha en länk :-)

      Radera
  2. Jättedum fråga kanske? Men har du loggat in på Mina Sidor hos FK och kollat om de fått in anmälan från ditt jobb? Om de har fått det, har du ansökt om sjukersättning? Det är jätteenkelt att göra via mina sidor.

    SvaraRadera
  3. Ja, jag sökte via nätet. Jag ser att min ansökan och båda läkarintygen inkommit.

    Jag är lika beroende av FK appen som google just nu. :/

    Kram <3

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Går några dagar sen jag skrev något.
    Tiden, du vet. Har ändå läst litet då och då.
    Stulen tid. Och sänt dig varma tankar. Om framtiden då undrar man ju. Såklart. En god kvinna sa till mig.. Efter sina långa "svarta år" att "ge aldrig upp". Så jag tänker så när jag läser här. Ge aldrig upp Cecilia. Visst har det ett pris. Såklart. Jag önskar så du inte behöver vänta då lär till nästa gång. Och jag skulle gladeligen skänka ägg om jag kunnat. Jag är numer en gammal höna ;-)
    Vill skriva mer men hinner inte. Stostor kram!

    Det blir bättre. Kram!

    SvaraRadera
  5. Så fin bild!! Åhh, önskar jag hade tagit en sån på våran =( Men vår var förståss ännu mindre. Men du, jag känner inte alls igen bilderna från minneslunden? Är det skogskyrkogården ni valt? Vi har ju där men ser inte alls ut så. Jag bor söder i sthlm och har inte sett eran annons tyvärr, du efterfrågade ju om det förut. Kollade mitt i men ingenting. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, han ligger nu i vår kommun.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering