Åh jösses :/

Men kära nån. Helt bedrövligt!

Jag har sån träningsvärk i rygg och axlar så jag kan inte ens ta ett djupt andetag. Inte så mycket i häcken och låren som tur är.

Skönt att tänka på hästar och träningsvärk i alla fall, det är verkligen terapi om något. Jag har anmält mig till en uteritt nästa vecka. Ska bli roligt!

****
I går fick jag den förlängda sjukskrivningen till den 13 oktober, försäkringskassan har dock inte ännu godkänt min sjukskrivning vilket gör mig djupt oroad. För vad jag förstått på mina andra änglaföräldrar är det inte lätt att få igenom en sjukskrivning baserat på avbruten graviditet.

Det skulle bara fattas det.

Jag tycker att jag är starkare för varje dag, även om sorgen gör sig påmind. Jag var inte till minneslunden  i går men ska göra ett nytt försök under helgen. Det känns så tungt att gå dit. Jag vet hur ledsen jag kommer bli. Älskade Isak.

****
I går bjöd bästa killkompisen på middag, det var väldigt gott och mycket trevligt att komma ut en sväng. Jag tycker det går ganska bra att vara social, inga gråtanfall och inga konstiga uttalanden från min sida. (än så länge)

Maken blev även han glad för presenter och gratulationer. I dag blir det ett litet minitårtkalas då hans bror kommer. Han bror har aldrig varit här och hans fru är sån som tar med sig högklackade inneskor när hon går bort. Det blir intressant.

Dessutom kommer ridkompisen och för första gången kommer bästa kompisen som varit helt osynlig hela denna resa. Ska bli konstigt att se henne, jag kan ju inte vara arg på henne, men sårad är jag. Hon dock i alla fall flyttats ner ett hack på vänskalan för långsint är jag. Tyvärr.

****
Nu måste jag städa och piffa till mig, första gången jag målar och gör mig "fin" på flera veckor. Lite nervöst känns det allt med minikalaset idag. Är jag redo? Orkar jag?

****
Tack ni som har donerat och alla ni som är kvar och läser trots att allt är över för denna gång, bara minnet av Isak är kvar. Ny resa kommer nog blir snart, men inte så snart som jag vill.

Kommentarer

  1. Hoppas minikalaset går bra och att FK godkänner din sjukskrivning. Härligt att du rider igen, hästar är underbara djur som förstår så mycket mer än man tror och att umgås med djur kan ibland kännas läkande på något sätt. Jag hoppas att din bästa vän har en "bra förklaring" till sin osynlighet typ att hon själv varit riktigt nere, eller nåt i den stilen. Jag tänker på er alla 3 varje dag. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken dag, nu är jag alldeles slut.

      Kram

      Radera
  2. Jag hade inga problem att få igenom sjukskrivningen efter mitt sena avbrytande. Går det inte igenom så är det bara för läkaren att skriva ett nytt/göra tillägg i ansökan.
    Kram till dig! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas det är så för mig med, men jag förväntar mig ingenting.

      Kram

      Radera
  3. Hoppas du får en fin lördag!
    Hihi! Säger du något konstigt så tänk på mig och le-jag gör det hela tiden <3 Kram!

    SvaraRadera
  4. Hoppas tårtkalaset går bra och att ni får det trevligt.
    Förstår din känsla angående vännen.....
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Jag kommenterar inte så ofta, men jag läser och tänker på dig.

    Styrkekramar
    JVJK

    SvaraRadera
  6. Jag läser hel tiden, men blivit dålig på att kommentera... Kul att du kommit upp på hästryggen! Det blev min terapi med.

    Tror det löser sig med FK. Hoppas läkaren skrev en bra motivering. Annars får denne göra om och göra rätt :-)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag kommer aldrig att glömma Isak!!!!!
    Hoppas du har en fin kväll.
    Kram <3
    Ahm66

    SvaraRadera
  8. Hoppas att tårtkalaset gick bra idag och vännen lyckades bemöta dig på ett sätt som kändes bra för dig. Håller tummarna för att allt flyter på utan problem med sjukskrivningen och FK.
    Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite orolig är jag allt, myndigheter kan ställa till det.

      Kram

      Radera
  9. Du har all rätt att ha de känslorna och tankarna som du har. Alla bearbetar saker olika. Jag tror nog att bästa kompisen tänkt på dig och er hela tiden. Men vi är olika bra på att bemöta den. Vi vet inte alltid vad andra har i bagaget och ibland kan såna här upplevelser vara svåra för en som står utanför. Att då göra "rätt" är inte alltid så lätt. Men jag kan förstå att du saknat stödet från en som står dig nära.
    Hoppas ändå att ni fick ett fint minikalas för maken. Att det skingrade tankarna om så bara för en stund.

    Massor med kramar från Lena och missarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det nog. Men ändå. Som bästis tänker jag att man trots allt ska ställa upp.

      Kram

      Radera
  10. Vi avbröt ju och vare sig jag eller sambon har haft några som helst problem med att få igenom våra sjukskrivningar. Har en jättefin personlig FK-handläggare som ringde upp mig genast när hon fått in mina papper och det var t o m hon som propsade på att jag inte skulle gå tillbaka för tidigt. Knorrar de över intyget så be din läkare skriva om och förklara bättre!
    Min förlossningsläkare sade att hon kunde sjukskriva mig tre månader för "krisreaktion efter avbrytande", sedan måste hon omformulera anledningen till sjukskrivningen och ändra den där koden lite. Hon gjorde så när tre månader gått och det var inga problem som sagt.

    Hästar är en otroligt bra terapi! Bara att hålla på med dem gör en lugnare och bättre till humöret. Behöver man gråta ut så låter de en göra det utan att knorra. Precis som att de känner på sig att något är galet... Jag är också hästtjej sedan barnsben och jobbar på ridskola sedan 10 år tillbaka, men har ingen egen häst för tillfället.

    Många varma kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast förlossningsläkaren hos oss sa att två veckor var standard och ska jag bli sjukskriven längre nu så är det VC som gäller.

      Jag har alltid otur med myndigheter och läkare. Eller ja. Allt just nu då.

      Jag började rida som vuxen. Har aldrig ridit förut. Så nu har jag ridit i ca 3 år.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering