Vecka 15 (14+4)

Nu vill jag magen ska växa så jag får nåt sorts bevis på att jag har en liten inneboende. Nu tycker jag alla gravidsymptom har försvunnit och nu börjar jag även kunna äta normalt. Så himla skönt, samtidigt som det är lite läskigt.

Jag läste att det tydligen ska vara så, att dessa veckor framöver ska vara de bästa och det är nu man mår som bäst.

Jag tycker däremot att jobbet tar all min energi just nu och jag orkar liksom inte riktigt, det är ändå någorlunda lugnt på jobbet.. Mycket av mina tankar kretsar ju kring knyttet så jag är liksom inte med i hjärnan alls.

Jag bearbetar fortfarande alla olika scenarion som kan uppkomma efter vi varit på ultraljudskontrollen den 14 augusti. Just nu är ovissheten värst.

Jag vaknar fortfarande på nätterna och det tar en stund att somna om, det är ju inte många timmar jag snittar varje natt.
****
Syster och barn ska åka till grönan i dag, så himla roligt och jag önskar att jag kunde få följa. Tråkigt att jobba när de åker runt på en massa äventyr, vi syns ju bara en stund på kvällen och då är vi lika trötta allihopa.

Jag tycker det funkar jättebra med katterna, jag tycker både barn och katter är duktiga att anpassa sig till varandra. Barnen är ju inte vana med katter och vice versa.

Så här ser det ut när familjen är här, då är det ändå ganska städat ;-)



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering