Vecka 15 (14+2)

I dag intogs den sista progynonen! Fantastiskt skönt att slippa tabletterna, nu ska kroppen klara sig själ. Hoppas den är redo. Nu har jag bara de eländiga progesteronvaggisarna kvar.

Nu har jag dessutom bytt ut folsyran mot apotekets vitamintablett kvinna. Efter lite surfande så täcker den mitt behov bra och innehåller inte för mycket A-vitamin. Jag äter fortfarande lite halvtaskigt även om det har blivit mycket bättre.

****
Känns väldigt konstigt att börja jobba igen, vars tog dessa underbara veckor vägen? Dagen till ära så regnar det oxå. För första gången på 5 veckor. Inte många droppar men lite så att gräset kanske blir grönare för nu ser vår gräsmatta ut som en höstack.

Jag vet inte vad jag har att förvänta mig på jobbet, kaos eller lugnt (nåja på mitt jobb är det aldrig lugnt men ändå), jag vet att många i den ena gruppen gått på semester och 2 har sagt upp sig. Vi är inte många kvar som har jobbat där ett år eller mer. Ganska galet faktiskt.

I kväll kommer även syster med barn, jag har lyckats boka om städerskan (hon skulle varit här i morgon bitti annars) oxå så jag har bara småstädat lite. Det får vara som det är. (annars brukar kylskåpet vara fullproppat, dammtussarna bortjagade och sängarna bäddade)

Men nu hade jag ingen energi. Vi får hjälpas åt.

*****
Jag ska försöka ringa MVC idag, både den nya och gamla och boka tid för en extrakoll och ev byta MVC.

Jag ska även försöka berätta för arbetskamraterna (det känns stort o läskigt!)

****
Jag kommer sakna katterna. Hoppas dom har en bra dag utan oss. Mina små pälsklingar.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering