Vecka 14 (13+6)

Vilken dag det blev i går.

Som ni vet så lade jag ut vår säng på blocket i går, jag trodde faktiskt inte det skulle bli såld. Vem vill ha en gammal säng, tänkte jag. Ack vad jag bedrog mig! Det tog mindre än 10 minuter så fick vi en drös med mail och maken ringde glatt upp den första utan att jag han säga nåt.

Så blev den såld. För 5000 kr! Så passade jag på att fråga maken var han tänkt att vi skulle sova eftersom våra sängar inte kommer förrän om 4 veckor! Han tyckte inte ens det var ett problem utan sa att vi kan sova på soffan eller i gästsoffan.

Mmmm. Just det.

Jag åkte i alla fall i väg på maratonfika med kompisen och passade på att shoppa lite, maken hade dammsuga sängen och bestämt tid med köparen. Som kom med en enorm lastbil och hämtade vår säng.  (katterna tyckte allt var SÅ spännande och var jätteengagerade)

Efter lite diskussioner drog vi i väg till Ikea och köpte den billigaste ramsängen till mig (500 kr), maken sover på en enkel gästsäng med tempuren.

Mot all förmodan har jag sovit okey, armarna har somnat av och till och det är nästan omöjligt att komma i och ur sängen.

Det kommer bli långa 4 veckor.

****

I dag tänkte jag börja olja altanen och förbereda den inför vintern, den är ju det viktigaste vi har så jag brukar olja in den varje år. Katterna brukar bli upprörda för när jag oljar golvet så får de inte vara där på några timmar.

Sen ska det bli lika varmt idag, dvs 30 grader ute och det brukar vara samma inne i huset.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering